• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARY-BETH- a moze chociaz wit C kup sobie i bierz..ja leze i pisze 1 palcem niewygodnie a musze lezec kiey moge zeby sie ciaza utrzymala..

MISIA- czesc,dzieki-teraz czekam na Was!!

No ja tak jak wczoraj pisalam chyba bede musiala poczekać do przyszlego mies. bo chyba w tym to nie zaskoczylo nic. ale cóż wierze ze bedzie dobrze i sie nie zalamuje :) puki co moge jeszcze troche poszaleć tym bardziej ze robie dzis babski wieczorek :) mężusia nie ma :P:D trzeba korzystać

Ostatnia edycja:
Wchodzę rano z kubkiem kawusi i co widzę ?!:)
Aż się gęba uśmiecha , nareszcie aptekarze nie będą zarabiać na mamusi ;)
wczoraj widziałam poruszenie odnośnie owulacji , to jak to w końcu jest? bo wiecie na kursie przedmałżeńskim mówili;-)(dobrze że to nie był ksiądz) że na 12-14 dni przed okresem to jest tak bezpiecznie (jak ktoś nie chce) że można kilka razy i w różnych miejscach (oczywiście żartuję,tak nie mówili;))
Mary-beth - a może zrób tak : wyciśnij sobie soczek z cytryny i łyżkę miodu, wymieszaj to wszystko i wypij (im więcej miodu tym bardziej słodkie, mniam:-p)

mama - to zaczynam po cichu GRATULOWAĆ :-p :-D

A co do kołyski to też mam taką nadzieję bo w obecnym stanie psychicznym bym chyba faceta rozszarpała własnymi rękami :-p Nie no liczę się z tym ze może przyjść pod koniec stycznia nawet :-( Ale będzie dobrze :tak: A ty leż i odpoczywaj ile wlezie :tak:

mary- zdrówka bidulko :tak:

I ja spadam sobie poleżeć póki Karola ogląda bajkę jedząc śniadanie bo niedawno wstałyśmy :-p

MISIA- No jak impreza ma byc u Ciebie to fakt-przydaloby sie posprzatac:-p:tak:

SOL- dzieki!!&&&&&&&& zeby kolyska przyszla na czas i odpoczywaj:tak:

ANASTAZJA-:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak,juz przestana zarabiac bo po dzisiejszym tescie wierze ze jestem:tak::rofl2:

info od Marcepanka

cala noc walczyla ze skorczami co 20-30 minut,na szczecie przezly...ale strach coraz wiekszy...

mam nadzieje,ze Nikola poczeka jeszcze bo to dopiero 24t.c....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobrze ze goście dopiero na 18. jak zaczne szykowac o 15 :) to powinna sie wyrobic :) hehe

info od Marcepanka

cala noc walczyla ze skorczami co 20-30 minut,na szczecie przezly...ale strach coraz wiekszy...

mam nadzieje,ze Nikola poczeka jeszcze bo to dopiero 24t.c....
Ojeja to ładnie... a jak ona sie czuje??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry