• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ale fajnie, że Ci się udało :-) A czemu dziś nie idziesz do gin? miałaś iść. A ja im bliżej dni płodnych tym coraz intensywniej myślę ale też mam coraz mniejszą nadzieję, nie wiem czemu :-(
Ale dobra, nie smęcę, muszę dziś lecieć po jakąs bluzeczkę z kołnierzykiem i rajstopki białe bo moje dziecię bedzie miało mikołaja i będą zdjęcia. A po pracy idę z nią do lekarza, bo trochę kaszle i chcę żeby pani doktor ja przebadała.

reklama
PSZCZOLKA- mialam isc dzis ale jak bylam u niego we wtorek z tym plamieniem to potem kazal przyjsc za tydzien czyli we wtirek 7 grudnia....a mojego gina mam na 14 i nie wiem czy isc w ten wtorek czy poczekac do mojego gina???zdrowka dla córci!!i nadziei dla Ciebie!!

MUSIA MAMA GRATULUJE WAS z całego serca i bardzo sie ciesze :)

Mama no jak zobaczyłam dzis ten Twój teścior to tak mi sie dobrze zrobiło na sercu... no wreszcie i Tobie dobra kobieto sie udało :) alez sie ciesze :-):-):-) teraz tylko uwazaj na siebie i leż, bierz lutke i niczym sie stresuj :-D

MARAN- dziekuje Ci kochana:)))mam nadzieje,ze gin potwierdzi 14 grudnia ciąże...ale leże,biore lutke i mysle pozytywnie bo tyle narazie moge...

PYSIA- czesc piękności:)dziekuje..co u Ciebie zapracowana kobietko???

PALEMKA- gdzieeeeeeeeee jesteś???????????????!!!!!???????????? :)

mama - krechy piękne , coraz piękniejsze !!! Serdecznie Ci gartuluje kochana:-D:-D:-D !!! Przynajmniej Tobie się udało ...:tak::tak::tak: Musisz być przeszczęśliwa ...
Mam nadzieje, że każdej z Was w końcu się uda !!! Życzę Wam byście nie musiały długo czekać !!!:tak:

PALEMKA- jestem szczesliwa,ale i pelna obaw-wiesz jak jest...teraz tak jak Wisieńka czekam do usg,zeby potwierdzil ciąże i wtedy sie uciesze na 100%:tak:

Tobie tez sie uda slonko!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to zaciskam -bardzo czekam na info o Twoich II kreskach:tak:

co tam dzis porabiasz??

reklama
mamuuuuuuńciaaaa gratki kochana!! kolejny dowód na to, że ci się udało!!! buziam mocno!!! :-***

i trzymam kciuki za marcepanka :tak: żeby wszystko było si i jak najdłużej Nikolcia była w brzusiu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry