• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamo - dzięki. Myślę, że zmienie lekarza, chodze do niego półtora roku, a nic sensownego się nie dowiedziałam, sama widzisz ... Umówię się do innego, chodziałm do niego kiedyś z NFZ - u i był świetny, a potem ktoś mi wmówił,ze jak chce zajsc w ciążę , to lepiej chodzic prywatnie , no i zaczęłam , ale jak widac 200 zł za wizyte jeszcze o niczym nie świadczy ... Biore sie za siebie. W poniedziałek dzwonie do przychodni.

Palemko, ja tez bralam casta od 1dc. Ale zapodalam go sobie sama, bez ginka wtedy, bo sie wpienilam jak Ty na mojego... pieknie wyregulowal cykle. Teraz tez bym chetnie zaczela, ale biore clo i nie wiem, czy mozna mieszac? no i hormony mi non stop badaja, wiec wyjda cuda na kiju :-)

PALEMKO-ja 6 rok chodze na NFZ i jestem zadowolona,mam pelne zaufanie i w kazdej chwili moge dzwonic na komorke i zawsze mi pomoze...jestem z Tobą i w poniedzialek dzwon-umawiaj sie na nfz tymbardziej jak bylas z tamtego gina zadowolona:)

MUSIA- mi wychodzi 4 sierpnia:))

tak zrobie mamusiu - ja tu tylko o sobie, jak się czujesz słońce Ty nasze ?

lil - gdzie się podziewasz , apropo słońca ??????????????

gwiazdeczko - ale ja mam regularne cykle , bardzo nawet , między 28 - 31 więc to chyba nic strasznego, ponadto nie odczuwam zespołu napiecia przedmiesiączkowego, wice na co mi ten castagnus, ponadto jak teraz go wezme i zrobie hormony, yo on je najprawdopodobniej zafałszuje, no juz tak na chłopski rozum mi sie wydaje !!! O nie, chyba saerio zmienie gina !!! Kurde dwa lta sie staracie o drugą dzidzie dopiero teraz zauważyłam, w czym tkwi problem ? z pierwszym synusiem tez były problemy z zajscoiem ?

MUSIA- no tak bo Ty masz 4 t.c. a ja 5 wiec masz termin tydzień po mnie...choc ja moze zalapie sie na lipiec-moze tak jak Domi 30 lipca,ja jestem z 27 lipca,Zuza z 31 sierpnia i kolejna dzidzia letnia:))

a jak Twoje samopoczucie ??ile testo robilaś??jak umiesz to wstaw swoje kreski :))

PALEMK- ja sie czuje dzis dobrze,ale wczoraj przelezalam caly dzoen bo podbrzusze mnie ciagnelo dzis jest dobrze...

mama czuje się dobrze. Tylko mam wilczy apetyt ale pozatym to nic ;)) Robiłam 2 testy wczoraj i jeden dzisiaj ;)) A ty jak się czujesz? Kreseczki wstawie jutro ;)) No ja tez jestem z 4 lipca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MUSIA- moj Tomi wlasnie wrocil,zje obiad i wstawi fotke testu zrobioną aparatem bo te z telefonu sa takie rozmazane..czekam na Twoje kreseczki jutro :))
a ja z kolei nie mam apetytu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry