• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
buniek - czesc :-)

mama - a nic , sprzątam sobie. Mąż poszedł dziś na integracje z kolegami, wróci w nocy, a ja sobie okna myje itd itp musze jakos odwracać uwage - od samej siebie ... od dziś udaje, że nie chce miec dziecka :-( musze tak ... A Ty nie przemęczaj się kochana, tylko odpoczywaj jak najwięcej :tak:

reklama
BUNIAAAAAAAAAAAAAAAA- dziekuje Ci kochana,teraz Wy z Palemką i Pysia i Lil i Pszczolka i reszta babeczek!!!!teraz na Was kolej z dzidzią!!musimy wszystkie sie doczekać!!

przekazuje Marcepankowi Wasze wsparcie!

ide z Domisiem po Zuze caly czas leze ,ale jak sie troche w slonku przejde to mi sie nic nie stanie,juz nie plamie a dzis jest na prawde pieknie..zmykam :)

ale bede pozniej :)

palemka - to jak masz takiego powera to może i u mnie posprzątasz? ;-) A tak serio - trzymam kciuki żebyś była następna w tym łańcuszku :tak:

U was też tak pierońsko sypie? Bo mi znowu zasypało tak wszystkie chodniki i drogi że ani iść ani jechać :no: m mi zabronił już wychodzić do sklepów żebym się czasem gdzieś nie poślizgnęła czy co i mam siedzieć w domu. A mi tak żal Karoli jak widzę jak jej się podoba na śniegu :sorry: I żal ściska człowieka i wychodzę z nią na dwór :sorry:

Dziękuje dziewczyny;)

mama
OgrOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOmne gratulacje! nie mam czasu narazie, bo własnie z pracy wrócilam i zaraz jade do mamy. Teraz codziennie cos sie dzieje, ale przynajmniej wieksza motywacja zeby pisac ;)

Idę Patrykowi obiad dam i jedziemy do mamy pa;*

P.S. Jutro ide sie zapisać do ginekologa ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol- zadzieram kiece i lece, a kciuków nie trzymaj, szkoda rąk ... Na pewno nie w tym roku, ten już przepadł .. tak jak i poprzedni i następny, który będzie, poprostu na świecie jest tak,,ze nie każdy może mieć dziecko i tyle ! Po mału będę musiał się zwijac z forum, bo aż mi głupi, że tak długo tu jestem, nie chcę odstraszać nowych staraczek.

Nie pojade dzis do mamy. Własnie zadzwoniła zebysmy jutro pojechali ... Nie ma to jak dzwonic w ostatniej chwili.

musia ewula - czesc !!!

Prosze o porade, chyba zmienie ginekologa, bo przez mojego czuje się olewana. Kazał mi zrobic hormony z krwi,ale ja dzis nie dałąm rady, bo musiałm jechac do centrum KAtowic rano, a potem było za pozno. Nie wiem czy w poniedziałek nie bedzie za pozno, bo bede juz kilka dni przed @ dokładnie 3 dni ... A tak wogóle to zapomniałam,ze on mi castagnus przepisał, miałam go brac od ostatniej wizyty czyli od 13 dc a wszedzie jest napisane,ze bierze sie go od 1 dc ponadto nie bierze sie go, jak sie bada hormony, bo fałszuje wyniki ... ja już kuwa nie wiem co mam robić ... czy hormony w poniedziałek i od 1 dc brac castagnus czy nie wiem co ,,, ide się zbic!!!! sol moze pomożesz ? Tyś tu jest chyba najbardziej wyedukowana ????

reklama
SOL- u mnie od wczoraj od popoludnia nie sypie,dzis nawet slonko bylo-my wlasnie wrocilismy z dz.spacer godzina i 20 min-zimno,nie powiem,ale nie wieje,nie sypie to trzeba dzieci hartowac:tak::-)
wzielam teraz lutke i sie polozylam,niech mi nogi odtajają:-pwypilam gorące kakao ,dzieci konczą platki na mleku.

MUSIA- dzieki,obie jestesmy sierpniówki:tak:
EWULA- cześc ,dziekuje :)co u Ciebie??:-)

PALEMKA- ja bralabym castagnusa od 1d.c. a teraz zrobila hormony i....jesli czujesz ,ze chcesz zmienic gina to zrob to...ja bralam castagnusa teraz od 15 pazdziernika -bierzesz codziennie po 1 tabletce jesli wazysz do 60 kg a jesli powyzej to 2 rano po sniadaniu przez 90 dni ja mialam brac do 15 stycznia ,ale juz przerwalam tydzien temu jak pierwszy test wyszedl pozytywnie.
poza tym mow sobie jesli tak Ci latwiej ,ze nie chcesz dzidzi,ale wiadomo,ze serce swoje czuje-moze jak ie troche "oszukasz" to wtedy sie uda- &&&&&&&&&&&
i nie mysl o odchodzeniu z forum-ja jetem tu od stycznia a dopiero mi sie udalo i nic mi niewiadomo,zebym kogos odstraszyla-Ty tez nikogo nie odstraszysz-jestes nasza Palemka o my tu wszystkie Cie wspieramy:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry