• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
palma - bo ja leżę bo mi się spojenie rozlazło :-( Kortyzol możesz w dowolnym dniu zrobić :tak: ogólnie u mnie ciężko :-( Ale smęcić nie będę - trzymam kciuki za wyniki :-)

palma - bo ja leżę bo mi się spojenie rozlazło :-( Kortyzol możesz w dowolnym dniu zrobić :tak: ogólnie u mnie ciężko :-( Ale smęcić nie będę - trzymam kciuki za wyniki :-)
Sol, to musisz faktycznie wypoczywać dużo :tak: Ale wszystko będzie dobrze, to już niedługo i przytulisz Emilkę do serduszka :laugh2: A tak poza tym, to jak się czujesz?... :-)

serg - tak szczerze to do du.. :-( Ale staram się grzecznie uśmiechać i udawać że jest wszystko ok - tak jest lepiej :-( Tylko już zaczynam tracić jakiekolwiek siły na cokolwiek :-( Bo w końcu ile można się uśmiechać jak człowiekowi podchodzi wszystko do gardła z bólu? :-( Ehh... szkoda gadać :-( Spadam sobie dalej czytać póki mogę :-(

Witam Kochane:-)
Przesyłam Wam super grubasne i wypasione krechy naszej MAMUSI:tak::-D:-D
Zdj__cie0428.jpg:-D:-D
KRZYSIA pojechała teraz z dziecmi do przedszkola i jak wróci to wpadnie tu:)
A ja po raz kolejny z wielka radoscia pisze WIELGASNE GARATULACJE MAMUSIU PO3NA MAMUSIU:-D:-D:-D
ZAPRASZAMY na WYSTARANE 2011:tak:
MUSIA - WIELKIE GRATULACJE i czekam na WYSTARANYCH!!!!

witam sie porannie:tak:dzieco w przedszkolu,auto zatankowane,sniadanko zjedzone,teraz koncze kakao:-)

MONISIA- dziekuje Ci za wstawienie foty,zrobilam jeszcze zdjecie aparatek,ale ja nie umiem wstawiac a aparatem wyrazniej widac -Tomi wstawi jak wroci po 18.00:tak:

MONISIA ,MAJQA- dziekuje:-Duwierzylam dzis ze jestem w ciąży ,zreszta tyle testow zrobilam i kazdy mial 2 kreski ,ale dzis sa mega wyrazne...ostatnią @ mialam 30 pazdz,wiec jutro skonczy sie 5 t.c.:tak:

MUSIA- gratki babko nasza i pisz z nami-ciąża będzie przyjemniejsza:-D:-D:-Dbardzo sie ciesze,ze Wam sie udalo!!

SOL- wspolczuje i pocieszajace jest to ,ze juz niewiele Ci zostalo....mam nadzieje,ze kolyska dojdzie na czas:tak:

Ha! Widzę, że terapia "odejście z forum" poskutkowała. ;)

Musia - gratulacje!! :)

Mama - nawet nie wiesz (chociaż... wiesz, wiesz ;)) jak się cieszę!! :D

Wszystkim Drogim Staraczkom wysyłam fluidki. :) O, proszę: ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

No i przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale ledwo radzę sobie z nadążaniem za dwoma wątkami...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry