• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika- cześć Słonko :*
to testuj Kochana &&&&&&&&&&&&

i z Krzysiem wysyłamy Ci chłopięce fluidki;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
EWCIA cześć Słoneczko:-) No właśnie o to chodzi że się trochę bojem i wolem poczekać jeszcze;-) Nigdy nie wiadomo co ta moja @ wywinie:baffled:
A Ty jak się czujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nika 33 dc. to już długo nie??? Ile dni mają Twoje cykle??

Powiedziałam kumpeli, że mam takie dziwne plamienia, 3x siknęłam z krwią i koniec. A ona, że co marudzę, przecież to @ i nad czym tu myśleć. Wnerwiłam się, ale sama nie wiem - na siebie, że sobie wciąż nadzieje robię czy na nią, że mi tak dowaliła.

EWCIA cześć Słoneczko:-) No właśnie o to chodzi że się trochę bojem i wolem poczekać jeszcze;-) Nigdy nie wiadomo co ta moja @ wywinie:baffled:
A Ty jak się czujesz?

a ilu dniowe masz cykle? Ja z testowaniem bym nie wytrzymała :)

Ja czuję się dobrze :))
Krzyś już daje o sobie znać :))
najbardziej, to jak trzeba zjeść:rofl2:

Poza tym, 16 grudnia jadę do kliniki na badania...
na razie nie myślę... zapewne stres będzie dzień przed...
gdyż mam podejrzenie braku ciągłości mięśniówki...:-(

dzis mecz lech-juventus wiec Tom okupuje tv-ide sie myc ,biore lutke i ide spac.

do jutra kobietki.

NIKA- testuj kochana,co ma byc to bedzie :))&&&&&&&&

EWCIA dzieki za fluidki - nałapałam:tak::tak::tak: Myślami będę z Tobą i mam nadzieję że będzie dobrze... zresztą nie ma innej opcji...

LIL ja mam różnie cykle - ostatni miał 28 dni...

MAMA bierz grzecznie lutkę i nynu;-) I dbaj o siebie:tak::tak:

Nika- to dobrze, że nałapałaś ;)
bo może akurat będzie parka :D

Też mam nadzieję, że będzie dobrze...
póltora dnia było załamki, ale teraz jak na razie nie myślę,
bo zwariować by można było...

a teraz potrzebuję tylko i wyłącznie spokoju :))

lecę się kąpać i do wyrka...

Kolorowych snów :*

reklama
Hej kochane!

Rzadko jestem, przepraszam Was, ale tyram jak szalona... :baffled::nerd: Strasznie dużo teraz pracy i po prostu padam... :oo: A jeszcze dziś z M. bryknęliśmy po pracy do Szwecji i dopiero wróciłam. :zawstydzona/y:

Zaraz postaram się doczytać, kochane, co u Was!

Mamuś - widziałam teścik - śliczne kreseczki! :tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! :-)

Nikuś - nie ma @? To super!!! Trzymam kciuki za Ciebie, kochana, i ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć Ewcia, Lil, Josephine! Wsio OK u Was?

U mnie waga jeszcze w dół leci!!! :-):-):happy::rofl2::rofl2: A poza tym to tylko praca, praca... I zima szaleje, pociągi nie jeżdżą albo spóźnione... :angry::crazy: Ufff...

Gały mi się strasznie kleją, więc poczytam jutro, a teraz przepraszam, ale muszę już do wyrka... Buziak!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry