• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KROLOWA- ostatnio ogladalismy Animal planet i byl film o rekinach-On sie przytulil i i zapytal czy to duza ryba-ja mowie ,ze ogromna i ma mocne zęby i bardzi sie boję rekina no to mi dzis powiedzial,ze mnie obroni:-) ;-)

wlasnie zjedlo jogurty i polecieli na góre..

reklama
mama : 43 kwiaty?????????????????????????? jeeee-zu! :-) no to masz roboty

a co do dziewczynek i chlopczykow : to ja bym chciala miec i to i to rzecz JASNA, w domu czekaja juz anwet 2 kartoniki ubranek i body TYPOWO dziewczecych hehe
ale ostatnio mnie naszlo jednak jeszcze raz na chlopca :zawstydzona/y: egoistka jetsem bo ja bym miala jeszze jednego synusia pupciusia mamusi a F. by sobie czekal dalej na corunie tatusia ;)
ale i ze wzgledu na 3 lata roznicy (lub ponad 3!) mysle ze dzieci by sie lepiej w takiej roznicy bawily jelsi byla by ta sama plec
a chlopak i dziewczynka 2 i 5... inna bajka, samochody i koraliki.... :/

Mlodam współczuje powrotu w takich warunkach :baffled: a myślę, że ten 10 tc w końcu zostanie odczarowany i będzie wszystko dobrze :-)

Ja bym chciała mieć trzech synów. Taką silną męską ekipę. Juz nawet po cichu wybrałam imiona. Każde coś dla mnie znaczy. Wczoraj było u nas 500 dni po ślubie. Kurka wodna jak ten czas szybko leci!!! Ale jestem głodna!!

Mama Twój synek to musi być wspaniałę dziecko. Podejrzewam że Zuza jest równie fajna.

Kocurek a dlaczego jak chcecie synusia to będzie córcia?? Chyba nie kumam.

JOSEPHINE- ja uwielbiam kwiaty i mam ich juz troche;-)podlane-teraz niech piją chlopaki i dziewczyny ;))

ide na gore ukladac Domisiowi ubranka w komodzie bo sie zbieram i zebrac sie nie moge.koncze kakao i ide:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry