• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się po wizycie...

Jestem wściekła, bo myślałam, że będę miała usg i mąż zobaczy Małego a tu dooopa:wściekła/y:
Doktorek stwierdził, że nie ma sensu robić, bo miałam w czwartek w klinice:-(:wściekła/y:
ja jak ja, ale liczyłam na to, aby K. zobaczył w końcu Synusia na usg...:-(:-(

Zbadali tętno małego, badanie na fotelu i koniec...
Macica ładnie rośnie...

Co do mojego mięśnia, to nic nowego się nie dowiedziałam...
To co doktorek mówił, to już wiedziałam...

Kolejna wizyta po 12, po kolejnej wizycie w klinice...
ale jak będę w tej klinice, to będę chciała, aby wpuścili choć na chwilkę K. żeby zobaczył Małego, mam nadzieję, że się zgodzą...

No i oczywiście musiał być komentarz, że za szybko zaszłam w ciążę...:-(
Czy to zbrodnia, że pragnę Dziecka?:-(

Josephine
- pytałaś dlaczego po 30 tygodniu...
dlatego, bo Mały ma o wiele większe szanse...
ale nie wiadomo ile mięsień wytrzyma...
może puścić przed 30, a może wytrzymać i do 36...
choć z tym 36 to wątpię, że tyle aż wytrzyma...

reklama
Cześć Palemko, dlaczego mało Cię tu? Brakowało nam Ciebie :-)

Mlodam trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i z całego serca życzę Ci wszystkiego najlepszego :-)

Ewcia nie denerwuje się, choć rozumiem twoje wzburzenie. Lekarze czasem jak coś palną to mogliby sie w jęzor ugryźć. Szkoda, że Twój mężuś nie mógł zobaczyć Krzysia :-( ale moze zobaczy następnym razem :-) Bądź dzielna kochana :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JOSEPHINE- papa:)przyjemnosci z synkiem:tak:
KROLOWA- &&&&&&&&&&&&&&&& za silną ekipe:tak:;-)mam tu znajomą co ma 3 synków:-)

PALEMKA- tęsknilam .....wszystko dobrze u Ciebie ???????

ja bede z doskoku..

EWCIA- no to lipa ,ze nie bylo usg...wiadomo,ze tata tez chce zobaczyć Maluszka....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby w klinice pozwolili:))
najwazniejsze,ze macica sie dobrze rozciąga i Krzyś rosnie zdrowo:)

ewcia : aha... ja wiem, ze kazdy tydzien do przodu to wygrana, ale chodzilo mi o to, ze lekarz moze cie takim musem do 30 tego tak wystraszyc, ze przyniesie to odwrotny skutek... nie powinno sie tez takiej presji natrzucac na kobiete! tym bardziej ze ty jetses po przejsciach i wiadomo, ze bedziesz sie styresowac... nie potrzebujesz, zeby jeszcze dorzucal...
po 30 tyg szanse wielkie, ale dzieciaczki przed 30 tym tez nie sa skazane! maja trudniej, ale przeogromna wiekszosc daje rade...
to tak jak z tym komentarzem ze za szybko zaszlas... i po co to?
zebys terraz miala o czym myslec i stresowac...? o to mi w sumie bardziej chodzilo...

postaraj sie nie strespowacc tym wszystkim i jak najwiecej odpoczywac, czytaj moze ksiazki o zupelnie innej tematyce? zobacysz czas szybko zleci :)

zmykam! do pozniej dziewuszki :)

Pszczółka- ehh... szkoda słów...

Mama-
choć tyle dobrze, że macica prawidłowo rośnie...
ale boję się cholernie o ten mięsień... :(

Josephine-
ja wiem, że rodząc przed 30, to i tak Mały będzie miał szanse... ale mimo wszystko boję się znów rodzić wcześniaka... :(
staram się odganiać złe myśli...
ale czasami nie wychodzi...

Ostatnia edycja:
krolowa - e tylko dwa dni mnie nie było ... ;-) Mam nadzieje, że Bóg pozwoli ...
mlodam - u mnie nic nowego, lepiej napisz co u Ciebie ? Jak się czujesz, 8 tydzien juz chyba ???
pszczółka - było mnie mało, bo brzusio mnie dopadł i męczył, ale jest juz lepiej ...
mama- napisze, że dobrze, a tak szczerze, to czuje się jak wybrak ... nie będę rozwijała, nie chce tu wprowadzac dennej atmosfery ... Za dwie godzinki jade do fryca rozjasnic łepetyne, to i może umysł mi sie rozjaśni ... Współczuje mojemu mężowi, że ma taką beznadziejną żonę ...

Palemka nawet nie myśl tak o sobie, nie wolno Ci!!!!! Fryzjer poprawi Ci humor, a brzusio, co z nim, miłaś grypę żołądkową?

Ewcia tulam Cię i tak jak pisała Jos poczytaj coś lekkiego, polecma ksiażki Małgorzaty Musierowicz - Jeżycjadę :-) fajne to jest :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry