• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama hej :)) No lekarzy masz niesamowitych:-D:-D Moj synek kiedys mial takiego plastikowego mlotka. Jakies 3 dni temu, bo znajomi przyszli z dzieckiem starszym i ono przynioslo tego mlotka. No i Adriam mowi do Patryka ' no popukaj mamusie zobaczymy czy ma wode w kolanie, czy ma mocne kosci...' taki jakby tez lekarz. No to moj Patryk mnie puka, no ale ile sily moze miec roczne dziecko? Prawie nic nie czulam. To tamten ( ma 5 lat) mowi do mojego synka ' daj to, pokaze ci jak to sie robi' zabral mu tego mlotka i jak mnie stuknal w kolano ...... :szok: Tak mi sie przypomnialo jak teraz o tym lekarzu mowilas:-D

Kocur no dokladnie, zwykle spie tyle na ile mi pozwala moj synek:sorry2:

Krolowa dobrze, dziekuje. Ale chyba jakies przeziebienie mnie lapie ...;/ A jak u ciebie?

ZW ide robic sniadanko :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No widzisz MAMA my tu wszystkie za Ciebie trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& żeby w końcu poukładało sie Twoje zycie tak jak tego pragniesz i tak jak piszą Jos i Królowa jak nie ma medycznych i zdrowotnych przeciwskazań to do dzieła. Wiadomo, że najpierw moze byc dla relaksu :-)

A dzieci może na medycynę pójdą :-)

Musia fajne pomysły ma Twój Adrian ;-) to jemu się powinno dostać od kolegi synka :-) hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Musia u mnie nic nowego poza tym że zaczynam świrować. ALe znając mnie skończy się na niczym... Ale na razie o tym nie myślę.

Ja bym chciała, żeby mój chrześniak na medycynę poszedł. Już z charakteru widać, że się nadaje.

Kocurku no to może objawy się ujawniają ? :-)

hej Pysia co u Ciebie?

A ja sie trochę martwię o Natalkę bo taka dziś niewyraźna do żłobka poszła i jak dzwoniłam to panie mi pow. ze ma 37,2 temp. to chyba nie jest tak źle? No i brzydką kupkę miała. Zobaczymy jak będzie, najwyżej zostanę z nią jutro w domu, a w pt mąż ma urlop to on z Malą zostanie.

Pysia- no niestety, lekarz...

no, ale cóż... pragnęłam dziecka, zaszłam w ciążę, a teraz niech oni robią wszystko, aby nam pomóc...

choć zapewne jak nie daj Bóg będę musiała rodzić wcześniej, to znając siebie, wiem, że będę siebie o to obwiniać...
ale na razie nie myślę, bo odpukać nic się nie dzieje niepokojącego...

Cześć dziewczyny.
Normalnie trudno mi się wkręcić po tej nieobecności.
sol szalała i się doigrała szalona kobieta. Kciukasy za nią i Emi &&&&&&&&
Królowa a czemu nie testujesz wiesz i od razu lżej.Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
mamuś może już wszystko się tam w miarę uregulowało. Ja po stracie Bonduella miałam owu niemal natychmiast no i jest Nikola...
jos 100lat dla synusia na te dwa latka ;-) mój Maciuś jest starszy od Poldusia niecały miesiąc bo 26.11 też obchodził dwa latka ;-)

Pochwalę się moim leniwym brzusiem który od tego leżenia urósł i to sporo ;-)
26tydzień 3dni
Zobacz załącznik 311257
Dziewczyny proszę o wasze kciuki za dzisiejszą kontrolę u mojego Gin...

Pszczółka a u mnie wsio ok. :-):-):-) zaraz pasuje ogarnąć mieszkanko co nieco ;-);-);-) i pomysleć nad listą zakupów na święta :-)
Ewcia lekarz nie powinien nic takiego powiedzieć. Trzymam kciuki, aby Krzyś wytrzymał do 30t.c. albo i dłużej.
Marcepanek trzymam kciuki i jestem myślami z Toba. Jejku jaki masz malutki brzuszek a to już ten tydzień. Musi być dobrze, nie ma innej opcji

ewcia3004 Witam się z Tobą serdecznie.... Z tego co się zdołałam zorientować nie masz lekko... Przesyłam najcieplejsze myśli... :blink:

Hej witaj marcepanek jaki ładny brzuś..... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marcepanek to ty już masz jednego bobaska? Dobrze zrozumiałam dziewczyny? Toż ty masz figurę modelki!! Ja nie będąc w ciąży takiej nie mam!! Trzymam &&&&&&&&&&& za was!!!

A ja nie testuje, bo mam nieregularne cykle i równie dobrze mógł mi się do 30 dni wydłuzyć i dlatego cisza. A nie zniosę znowu 1 kreski i zaraz potem @. Wolę życ nadzieją.

Ewcia lekarze to d***i patentowe i nie przejmuj się ich gadaniem. Będzie dobrze. Ja w to wierze. I będę trzymać za Ciebie kciuki z całego serca i będę się modlić o Twojego synka.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry