• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKA- nu-nu-nie wolno tak myslec...przyjemnoci u fryzjera:)
EWCIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pelne nadziei!! bedzie dobrze-musi być poprotu..

a ja mam dzis mega plodny śluz a wczoraj tak mnie naparzal lewy jajnik ze szok-czy to mozliwe ,ze juz w tym cyklu wszystko wróci do normy????????????

reklama
Kurcze :-) Mama jak możecie to działajcie, a nuż to jest to i będzie wszystko dobrze Tego Ci życzę !!!

Palemka Nowy rok, nowe nadzieje i nowe szanse :-)

Jadłam śniadanie- kanapka z pasztecikiem i śledź w sosie musztradowych, jak po tym nie zwy...tuję to będzie dobrze ;-)

hej Musia dobrze Ci się spało ;-) tu produkcja idzie pełną parą :-)

Pszczólka no dobrze, z Patrykiem do 10 spalismy. Spałabym dluzej gdyby on sie nie obudzil:dry:
Własnie widze ze produkcja pelna para, ale narazie nie nadrobie, bo musze jakies sniadanko zrobic :))

PSZCZOLKA- no poki co dzialan nie bylo-jakos mnie nie ciągnie,ale sie zatanawiam czy to mozliwe ,zeby tak szybko wrocilo wszystko?????widocznie tak:sorry2:z jednej strony to dobrze..

Wlasnie zostalam zbadana plastikowym kubeczkiem i bylo oddychaj mamo-nie oddychaj,oddychaj ,nie oddychaj..........i tak stanelo na nie oddychaj-ledwo z zyciem uszlam...też mi lekarze:-D:-D:-D

MUSIA- no wiesz -kto pozno przychodzi;-):-p:-p

ewcia : rozumiem cie, ale mysl pozytywnie! tak jak pisze mama : MUSI BYC DOBRZE! :) i bedzie! :))))

mama : a mozecie dzialac? bo jesli gin powiedzial ze tak to ja bym sie nie ogladala tylko wykorzystywala KAZDA SZANSE!!!!!! jesli nie ma zdrowotnych przeciwskazan to szkoda sluziku marnowac :) moze zadzowon do gina z pytaniem ???? :)

naga tak jak piszesz, dobrą masz pamięć ;-) u mnie bez większych zmian, jutro mam nadzieje pojedziemy do mojej mamy i Święta w domku, po świętach chcieliśmy jechać na tydzień do K do rodzinki, ale nie dostał wolnego :-(

wszystkiego najlepszego dla Poldusia :-):-):-):-)
Krzysia uroczy ten Twoj Domiś :) eh no to ładny z niego lekarz skoro skończylo się na nie oddychaj - ups ;]
Ewcia to wcale nic zlego, że chcesz dziecko a takie komentarze to wypadalo by sobie darować... lekarz Ci tak powiedzial?

Trzymam kciuki za Sol &&&&&&&&

Właśnie w ramach walki z przeziębieniem wsunęłam mega porcję sałatki z pora i mnie zemdliło!!! :-D hehe A nóż-widelec???

Witaj musia grunt to się dobrze wyspać!! :-)
mama się zabiera do roboty hihihi Miłego!!! :-p

Witaj pysia :-)

reklama
Mama zgadzam sie z Pszczółką. Może to właśnie ta okazja! Jeśli nie ma żadnych medycznych przeciwwskazań to działajcie!

Musia a ty jak tam się czujesz?

Palemka głowa do góry!! Będzie dobrze!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry