• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia to przyjemnego sprzątania, na szczęście to juz za mną a na zakupy kiedy się wybierasz? ten szał po sklepach teraz to horror :-) ja muszę jeszcze lecieć dokupić cos dla mojego męża a tak to wszystko mamy :-)

Marcepanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte, wszystko będzie dobrze :-) daj znac po wizycie, o której ją masz?

reklama
królowa to marcepanek ma Nikolę, a nie ewcia ;p Ewcia nosi Krzysia
pszczółka na zakupy chyba dziś się wybiorę z meżem jak wróci z pracy :)

Jestem...

Krolowa kiedy testujesz?
Marcepanek całe stado &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie za wizyte :))

Cos jeszcze mialam napisac ale zapomniałam...

pysia, marcepanek : dzieki za zyczonka :)

marepanek : najlepsze zyczonka dla synka, cudowny wiek, prawda? tacy kochani sa!!!! trzymam kciuki za nikole ! bedzie dobrze wszystko! a brzuch - jetses nowa rekordzistka przebilas mnie oto moj z 18/19 tyg :

dziewczyny, dziękuję serdecznie :))

KrolowaFal- u mnie jest Krzyś, u Marcepanka jest Nikolka ;)

Czarny Kocur- witam... :)
no niestety lekko nie jest, ale mam nadzieję, że Maluch wszystko wynagrodzi po porodzie...
bo oczywiście MUSI być dobrze!!! :)

Josephine-:szok::szok: w życiu bym nie powiedziała,
że w ciąży byłaś i to jeszcze w 18 tc:szok:

ja myślałam, że dużego brzusia nie mam teraz, ale jak chciałam zobaczyć bliznę po cc i nie potrafiłam jej dostrzec, to doszłam do wniosku, że jest spory:-D:-D

witam wszystki panie:-)
znowu mnie dlugo nie bylo i nie dam rady nadrobic was.
marcepanek i josephine jak patrze na wasze brzuszki w tych tygodniach to jestem w szoku, ja bylam juz duza...

reklama
Królowa fal spoko loko, tyle nas tutaj, że i może sie wszystko pomieszać :-)
Wiolka witaj Słońce :) gdzie to znów byłas jak Cię nie było? Kupiłaś tą fontannę Iwusi co Ci pokazywalam? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry