a tu wigilia na uczelni 2008 : ta z brzuchem w niebieksiej bluzce to ja

poldus urodizl sie kilka dni pozniej hehehehe
zaczal edukacje od tylu
jeszcze wam jedno podlacze z porodowki z pileczka
dzieki za cieple slowa

zaczynam powoli sie anstawiac na idee ponownegoi noszenia pilki pdo bluzka
pysia : aha! myslalam ze to ty bylas hehe
marcepanek a to widzisz jednak mamy troszke roznicy zasugerowalam sie 2 letnim dzieciaczkiem a ty synka wczesniej mialas

na 20 -tke! wow! ja mam 25, urodzilam jak mialam 23 co tu gdzie zyje i tak jest MEGA Szokiem bo tu standardowo pierwsze dziecko to przedzial 29-32!!!! wiec na mnie nawet w ieku 23-25 patrzy sie jak na licealistke ktora sobie strzelila bobaska w przerwie miedzy lekcjami
gusia : prawie zgadlas ale jendak ciut wiecej, moja stala waga to tak miedzy 47-48kg
w ciazy przytylam cos ok. 8 z czego poldus 3,5 plus lozysko, mojego bylo okolo trzech na plusie... ale sie nie ludze ze w drugiej to juz tak nie bedzie hehehe
marecpanek : jak rodzilas to chyba anwet mialas 19, nie? bo synek z konca roku a ty ze stycznia! wow mlodziutka bylas! ale jak pomysle kurde bedziesz miec moj wiek to nikola bedzie juz w przedszkolu, dzieci odchowane - marzenie! a ja poki co jeszcze w ciazy nie jestem i o ile sie nie zalapie na styczen (porod pazdziernik przed 19 tym) to urodze drugie JUZ JAKO 26 -latka...
za ladnie by bylo

i za latwo po porodzie