• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oczy wybałuszam bo ja mam dopiero tak drugi miesiąc z rzędu :szok: Przenigdy takowego czegoś nie miała!! Może to jakieś wichury hormonalne odkąd to szturmowce mojego pana tak sobie bez zabezpieczenia harcują we mnie... :-D

Lil no to już jedziemy na tym samym wózku :-) Ale w końcu gdzieś dojedziemy!! :tak:

reklama
lil : dzieki!

wiolka : nie przejmuj sie kilogramami. poza tym ja uwazam ze w ciazy lepiej jesc ile mozna anwet jak ma sie przytyc 20 czy 30 kg! ja musialam sie pilnowac ostatnie 2 m-ce bo mialam cukrzyce ciazowa! i wolalabym 1000 razy przybrac jeszcze 10kg a moc jesc makarony ryz ziemniaki chleb itp - a nie moglam!

wiolka a jak u was w ogole ze starankami? bo nie jestem na biezaco...

Mlodam no widzisz to tak jak ja mam od jakiegoś czasu, tylko chyba więcej niż 3 dni, wcześniej po prostu w ogóle na to nie zwracałam uwagi i nie mogę sobie przypomnieć jak było. Na pewno było plamienie, ale jak długo to nie wiem. Odkąd się staram notuję wszystko dokładnie i niestety jest dłuuuuuuuuuugooo..

Palemka uśmiech dla mnie poproszę - na sylwka będziemy pić nawzajem swoje zdrowie, u mnie też nieciekawie, wiem, że się krócej staram, ale chwilowo też jestem zła na los i mam dosyć - więc razem się bierzemy w garść ok? I od stycznia ruszamy pełną parą? Spróbuj może też tego CASTANGUSA??? Zaczynamy brać razem?

Kocurek u Ciebie nic nie przesądzone, niewiadomo co to za plamienie, a wcześniej jak Ci się zaczynała @?

josephinea wiec jesli chodzi o starania to maz mi sie buntuje.. Mowi ze jeszcze za wczesnie i ze tak naprawde nie wie czy chce drugie dziecko.:-/ale ja sie nie poddam...

Pysia ja duzo nie robie bo praktycznie kazdy cos przynosi ... Ale tradycyjnie salatke warzywna i ryzowa robie. A potem na swieta gyrosowa bo wigilie jednak nie jemy miesa

reklama
wiolka puszka czerwonej fasoli, 40,50dkg szynki, słoik litrowy pieczarek marynowanych, ketchup, cebula, słoik ogórków konserwowych, pieprz, sól do smaku

Sałatka pycha kochana. szynkę pokroić w paseczki, ogórki też w paseczki takie 2 cm i pieczarki. cebulę sparzyc i wszystko wymieszać i zalać ketchupem i sól pieprz do smaku, ewentualnie natka pietruszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry