• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia jak na moj maly rozumek wydaje sie prosta wiec moze sprobuje...a pieczarki nie moga byc takie swieze tylko ugotowane? Bo takie mam wlasnie w domu ale nie wiem czy to bedzie to samo

reklama
Lil :-) ja to właściwie nie wiem jak to wcześniej było, ale na pewno nie tak.. ja dopiero od pół roku się znowu przytulam ;-) mieliśmy dwa lata przerwy z tygrysem moim niedobrym na przemyślenie czego właściwie chcemy od życia... :dry::blink: No i od kiedy się tak znowu przytulamy to co rusz dziwne rzeczy się ze mną dzieją :baffled:

Papa wszystkim, widzę, że się trochę kulinarny nastrój zrobił więc idę coś upichcić :-)

pysia to trzeba bedzie sklep odwiedzic:-)
wiecie co ja robie sernik wlasnie ale co chwile mala cos chce a jak sie oderwe to zagladam na bb i nie wiem jak mi sie on uda:-)

Wiolka hehehe to weź Iwusię, żeby Ci pomogla w kuchni :-):-)
No a ta porcja co podałam to jest w sam raz na 2,3 osoby :-):-):-) ale teraz jak będe robić to muszę zrobić więcej tej salatki to myśle, że więcej szynki dam czy ogórków, bo drugi słoik pieczarek to raczej nie

maja, a kiedy idziesz do gina? może ktoraś będzie szła i się spyta o to dla Ciebie :-) ja mogę podpytać mojej, ale to 13 stycznia

Mlodam ja na razie do gina nie idę wcale, byłam w listopadzie i na usg wszystko pięknie wygląda - więc chyba kolejnego usg nie warto robić. Chciałam tylko skonsultować czy mogę brać ten CASTANGUS na plamienia i wyciek z piersi i w razie ciąży czy od razu odstawić czy stopniowo, żeby prolaktyna za bardzo nie skoczyła. I zastanawiam się czy od owulki mogę brać duphaston w związku z plamieniami czy nie ma sensu? Tu szukałam w dziale eksperta, ale nie ma porad ginekologa akurat.

Kocurek bo to tak jest, że jak się nie starasz o dzidzię to nie zwracasz uwagi na @ i wszelkie objawy. I to jest chyba właśnie pełne wyluzowanie. Ja nawet nie zapisywałam kiedy miałam @ - wiem tylko, że miałam dość krótkie cykle - 24-26 dni. Odkąd się staram jest dużo więcej przytulanek, cykle się wydłużyły do około 28 dni (raz było 36!) no i zaczęłam zwracać uwagę na plamienia. I ściskam piersi - wcześniej tego nie robiłam :) Ale przypomniało mi się, że lekarz zawsze przy badaniu mnie pytał czy coś leci z piersi, a ja zawsze mówiłam, że nie - bo wtedy nie ściskałam właśnie...A jak u Ciebie sytuacja z plamieniem teraz?

Wiolka, Pysia
ale mi tu smaka robicie...Ja dziś na obiad zupka chińska, bo przez prezenty kasy zabrakło na jedzenie hehe :)) Ale w święta odrobię sobie!

reklama
lil maja no tak.. nie ma nic do jedzenia ale za to prezenty są - jak szaleć to szaleć brawo:-D:-D:-D
Dobra zmykam stąd kończyć tą nieszczęsną liste zakupów :D i szykować obiad

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry