• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- dzieki Slonko...ja sie zupelnie nie nastawialam ,ze w tym cyklu bedzie sie cokolwiek dzialo...ani nie bralam pod uwage owulki ani dzialań,ale skoro organizm daje znaki ,ze owu sie zbliża to znaczy ,ze jest gotowy ...
nawet teraz czuje takie "gniecenie" jajnika a ze ja mam cykle krotkie bo 25-27dniowe to 9d.c. jak najbardziej jest u mnie juz dniem plodnym a tu jeszcze śluz jak ta lala...

reklama
no, ja juz tez wiem jak to jest. Najgorzej jak wszystkie zachodza naokolo a ty jedna nie:-(. Ostatni cykl mam z clo i moja ginka bedzie myslec co ze mna zrobic dalej

Amalfi ja też z Wami jestem :) U mnie @ się właśnie zaczyna. A ile Ty miesięcy się już starasz?

Mama sio do łóżka :))) Masz jakieś wieści od Sol?

AMALFI- no wlasnie wszystkie wkolo zachodza a my....a jak juz mi sie udalo to widzisz :((
LIL- jeszcze 1,5 h az dzieci pojda spac musze poczekać :)
pisalam do Sol o 16.00 jak tam na froncie ,ale cisza.....

a u Ciebie @ sie rozkręca czy to tylko plamienia??Maciuś ma dziś w suwaczku same 1:)

ojojo mama, no to sie przytalaj, a co!

amalfi - witaj!

Buziaki Bozonarodzeniowe zostawiam dla Was wszystkich juz dzisiaj, bo jutro juz beda moi rodzice i pewnie nie bedzie czasu na nic przez Swieta. Tak wiec Wesolach Swiat dziewczynki!!! Starac mi sie tutaj ladniusio, bo jak bede po nowym roku, to chce widziec moc pozytywnach testow :-D

Hehe Mama dobrze zauważyłaś z Maciusiem :)) Teraz czekam więc na 22.02 - wtedy będą same dwójki :))

A plamienia u mnie strasznie wolno się rozkręcają - ostatnie miesiące przeżywałam więc tortury przedłużającej się nadziei i niepewności. Teraz już nie mam nadziei - czekam tylko na kolejny cykl i te ziołowe tabletki. Ja w sumie nie tyle na fasolę w tym miesiącu liczyłam (choć oczywiście też) co na to, że te plamienia ustaną. Mam wrażenie, że łatwiej jest jak @ od razu się rozkręca. A Tobie kochana już niewiele czasu do przytulanek zostało - godzinka szybko zleci...Trzymam kciuki, żeby super miło było!

Jak Sol milczy to może może....

Gwiazdeczka ale będziesz nas chociaż raz dziennie informować co u Ciebie???

Palemka brzuch nadal boli????

GWIAZDECZKA- no chyba sie przytule :)) Ty tez sie ladnie staraj ,zeby szybko byly II ;))

LIL- wiadomo,lepiej jak @ przychodzi od razu bo wiadomo od razu co i jak a nie sie czai zza krzaka i robi nadzieje...bierz tego Castagnusa-ja sie tak zastanawiam ,ze to moze po min mam ten sluz plodny...co prawda bralam go wrzesień,pazdziernik ale moze jeszcze dziala...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry