• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : pewnie ze szansa jest! a wiesz ze ja tak jak lil sobie pomyslalam : ze to moze wcale nie takie dziwne, moze twoj organizm jest "w ciagu" i wlasnie teraz nastawiony jets na plodnosc! wiesz ile miesiecy probowalas... to jak teraz mas ztakie wyrazne znaki to szkoda ich marnowac :)

my wrocilismy ze spacerku... dorwala nas sniezyca

aha mama : dzikeuje, po lekach juz lepiej, zostalo tylko troche kataru i sporadyczny kaszel
mam tylko andzieje, ze zatoki przeszly na 100% bo niedoleczone to strach jak pozniej ciagle powracaja i bola... :/ nie chcialabym tego 2 raz przechodzic...

sol : dziwna ta cisza... choc mysle ze jak daja na powstryzmanie to zawsze sie troche uda przeciagnac, jak tygodni, to te kilka dni choc... wiec mysle ze sol na lekach/zastrzykach polezy tam ale wroci w dwupaku

robimy zaklady ???? :)

reklama
Jos ja stawiam, że Sol do jutra urodzi :)

Mama no właśnie to czajenie się zza krzaka jest najgorsze, ale poradzimy sobie z tym! :))

Gwiazdeczka zaglądaj!

JOSEPHINE- moze jest tak jak piszesz i organizm jest w "transie";-):-)
LIL- pewnie,ze i z tym zaczajeniem sobie poradzisz;-)

wiadomosc od SOL
HEJ,ciagle czekam czy mi dadza na wyhamowanie skurczy czy juz daja sobie spokój bo Emi ma w nosie leki i skurcze mam na 60% ciagle co 5-7 minut .juz 4 ktg mialam i na kazdym to samo.rozwarcie z 2 cm na 4 cm juz poszlo.czekam od obchodu do obchodu jaka nowa decyzja.juz zaczynam usypiac a lekarze i polozne maja ze mnie ubaw bo 60% to juz calkiem bolesne skurcze a ja nic tylko przysypiam:)jutro dam znac jak bedzie nowe info.

napisalam Jej pozdriwuenia i usciski od nas i nasze &&&&&&&&&&&&&&& i ze robicie zaklady-zapytala co obstawiacie i jaka stawka:-D:-Dcala Sol:-D:tak:

Dobry wieczór moje Drogie :)
Duzo przygotowań przed świętami... Przez caly dzien biegaliśmy po sklepach za prezentami i produktami na potrawy świąteczne.
Jestem zmachana... dopiero co usiadłam.
to juz 3 dzien bez @. i juz zaczynam sie martwić.. jak myslicie od czego to moze byc...?

MISIA- cześć ,moze od stresu ,moze od jakichś leków...ciezko powiedzieć,skoro beta pokazala 0 to pewnie na dniach przydala by sie wizyta u gina...

LIL- co do stawki to trzeba pytac Josephine :)

ale wydaj mi sie ,ze do piątki moze byc Emi z nami skoro wczoraj wieczorem miala na 2 cm a teraz popoludniu ma juz na 4 cm mimo leków to raczej sie posypie...:)

No to Sol sie nam na Swieta posypie :-) Moze bedzie to 24 ? :-) Fajnie by bylo :-) No bo sie zapierala, ze bedzie sama z mala i tak tego calego szykowania/ smaku Swiat nie czuje - To poczuje teraz hehe

GWIAZDECZKA- no moze :):))jak tylko bede miala info to bede pisać..dzieci jedzą kolacje i zaraz spac skoro mamy sie przytulać:)

reklama
Misia a możliwe, że za wcześnie betkę robiłaś? Przepraszam, że faktów nie skojarzyłam. Mama ma rację - poczekaj jeszcze troszkę i jakby co umów się do ginka. Ja w pierwszym cyklu starań miałam @ 10 dni po terminie - i też nie wiem dlaczego tak się stało, ale to było dość trudne czekanie...Leciał test za testem i nic z tego...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry