• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MISIA- powiem Ci ,ze dopóki sie nie staram to cykl jak w zegarku a jak sie zacznie starania to sie wszystko pierniczy...;/
LIL na 10 dni spoznienia to juz mozna miec nadzieje a tu...lipa..

reklama
leków rzadnych nie biore... a ostatnio nie miałam nawet czym sie stresować.. wszystko było porządku. pierwszy raz mi sie cos takiego zdarza dlatego sie dziwie ze sie zaczęła spóźniać... umowie sie z lekarzem ale pewnie dopiero w nowym roku.

Mama owocnych starań! :) Będzie dobrze :))

Misia kurcze mam nadzieję, że sprawa z @ się szybko wyjaśni, bo wiem, że nie jest łatwo czekać. Ale to nie zawsze od leków i stresu niestety zależy - sama jestem tego najlepszym przykładem. Na szczęście takie coś mi się raz tylko zdarzyło, a teraz jest w miarę regularnie, choć i tak te cykle są jakby ciut dłuższe.

AMALFI,LIL- no bedzie sie dzialo bo to pierwsze tulenie po stracie...
dzieci koncza bajke i zaraz won na góre:-D:-D

my SPA,winko i....reszta po 22.00 bo teraz dzieci mogą buszować na bb:-p:-):-D:-D

No no aż mi ślinka cieknie mama.....Kurcze aż sama się już na swoje starania cieszę - u mnie to jakoś po nowym roku będzie. Tak się zmieniamy z tymi dniami płodnymi :)))

Mama macie SPA w domu??? JADĘ!

Mama no masz 2 wyjścia - albo czekać do wizyty u gina i co on powie na nowe staranka no albo zacząć się starać.
Starajcie się starajcie, musi być trzeci maluszek :-):-):-) Bądźmy dobrej mysli :tak::tak::tak:
A i dzięki za wiadomości od Sol :) Ja też mam takie przeczucia, ze Emi już wkrótce będzie przy Sol :) z tej drugiej strony brzucha :)

LIL- no tak sie zmieniamy z tymi dniami plodnymi i dzieki temu ciągle cos u ktorejś sie dzieje:))

wiesz-ja jestem kosmetyczka ,wiec z "niczego" zrobie SPA-KAMIENIE MAM NA OGRODZIE,SWIECZKI SIE ZNAJDĄ :):)))
ale wlatuj jak chcesz :);-)

PYSIA- no wlasnie ,jak oboje pragniemy maluszka to trzeba dzialać...nie ma pewnosci ze sie uda-wiadomo,ale probowac trzeba...
bo tak jak piszesz -staram sie z calych sil być dobrej myśli!!!

a Sol wie,ze jesteśmy z Nią i ze Ja wspieramy :)

dzieci już zasypiają takze ja zmykam...do jutra babeczki...pewnie wlece na chwile rano:)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich starającyc sie :)

Krzysia pewnie, że musicie próbować - a nóż widelec :-):-):-)
No to ba - jesteśmy z Sol non stop i wciąż czekamy na nowe wieści...

reklama
Hej co tu słychać nowego??? :-)

No widzę miło co niektórym mamusiom wieczorek się rozkręca :-D

Ja sobie tu siedzę i się mam zamiar do jutra łudzić, że to brązowe bladowodniste to po implantacji a nie na @ :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry