• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to małe streszczenie wizyty...
A więc ciąża bardzo nisko...Nikola nadal jest Nikolą ...mała pinda głową w dół naciska już na maxa...oczywiście leżeć i jeszcze raz leżeć bo jak nie to szpital. Ale ,że lekarz też człowiek to powiedział ,że w domu leżenie czy też w szpitalu jedno i to samo oczywiście jeśli będę się słuchała co do zaleceń.
Dodatkowe leki dostałam :-( No i pół godzinki pod KTG spędziłam... Do tego okazało się ,że mam infekcję nerek :-( a i żeby było bardziej kolorowo w moczu śladowe ilości krwi :-( I na odchodne dostałam zalecenie by nie rodzić przypadkiem teraz :baffled:

Muszę wreszcie do kliniki gdzie chce rodzić zajechać bo Nikola mnie wyprzedzi. Przepraszam ,że ja tak tylko o sobie...ale padam dziś już z nóg więc kładę się spać.

reklama
Marcepanek kochana cieszę się ze napisałaś byłyśmy ciekawe co u Ciebie. Trzymamy kciuki &&&&&&

Sol miękkiego łóźeczka ;)

Królowa bądź dzielna już niedługo do testowania a objawy są obiecujące

Wszystkiego naj dla naszego dwulatka ;)

U mnie pierwsze świąteczne przygotowania w kuchni jestem padnięta ;(
Dziś ostatni dzień duphastonu zobaczymy czy @ przyjdzie. Postanowiłam testować w sylwestra ;)

ewula : dzieki w imieniu synka :)

marcepanek : 3mam &&&&& zeby nikola jak najdluzej wytrzymala! a leki to dostalas na podtrzymanie czy na infekcje? co z ta infekcja nerek? nie jetsem w temaccie... wiem z emoja kuzynka miala wciazy jakas infekkcje, ale nie wiem czy nerek czy pecherza... w kazdym razie z dzidzia nie bylo problemu i urodzona kilka dni po terminie :)

Marcepanek-bardzo mocno 3mam &&&&&&&&&&&& za was dwie :) 3majcie sie cieplutko i leż by małej nie zachcialo sie wczesniej wychodzic :)

misia1111 - wykres na 28dni.pl
Dziewczyny moje drogie jak mozecie to zerknijcie na moj wykres. malo tam jest danych ale moze którejś z was cos przyjdzie do glowy.z gory bardzo dziekuje.

Misia1111 z Twojego wykresu wynika ze 16dc czyli 6 grudnia mialas owulacje a z tego co widze serduszkowalas w tym dniu,wynika z tego ze @ powinna byc 20 grudnia a jak rozumiem nie masz jej jeszcze wiec wszystko wskazuje na duze prawdopodobienstwo zaciazenia czego Ci zycze;-)

Hej dziewczyny.

Trzymam &&&&&&& za Sol.
Mama mam nadzieję, że staranka były przyjemne :-p (a potem okażą się owocne :-p ) Pamiętać trzeba że święta to magiczny czas kiedy zwierzęta mówią ludzkim głosem i zdarzają się różne cuda :-)

Gwiazdeczka a może to jednak nie @? (mam nadzieję, że nie pomyliłam osoby...)

Jos najlepszego i najwspanialszego w święta. Oby Nowy Rok przyniósł wam dzidziusia i spełnienie marzeń. Czego życze oczywiście wszystkim dziewczetom!!

U mnie objawy sie skończyły, @ nadal brak. Podejrzewam, że po prostu cykl mam tym razem dłuższy (30 dni) i nic nie wyszło.

Marcepanek trzymam kciuki, żebyś jak najdłużej wytrwała w dwupaku! Leż ile wlezie :)) BUZIAKI!!!

Królowa nie trać nadziei, dopóki @ nie ma to jest szansa na fasolkę! Opóźnienie masz już parę dni no nie??

Dzień dobry wszystkim!

U mnie plamienie wskazuje na to, że może już jutro będzie @. Zastanawiam się czy mogę już dziś brać CASTAGNUSA? Na ulotce nic nie ma kiedy zacząć brać, albo nie doczytałam.

Marcepanku trzymajcie się!!

Lil u mnie jest tak że mam nieregularne cykle więc o opóźnieniu nie może być mowy. Po prostu ten cykl mam dłuższy i już. U m nie bywają od 24 do 30 a nawet 31. A że inne objawy ustąpiły to nie mam co się nakręcać. No ale jutro rano testuje. I będę wiedziała!! Dlatego nie mam nadziei bo później będzie ryk i rozpacz.

Cześć dziewczyny!

A u mnie wczoraj było to coś raz tylko i do tej pory ciiiiisza... hmmm...:confused: nie wiem co o tym myśleć..
Za Krolowa trzymam lewego a za lil prawego kciuka - mimo Waszych przeczuć!!! Tak jak Krolowa pisze - w święta cuda dziać sie mogą!!! :-):-):-):-):-)

reklama
Kocurku to mi wygląda na implantację! Szczęściaro :))) Ojojoj fasolkę czuję!!!!!!! Takie jednorazowe to z reguły implantacja! Ja mam plamienia nonstop więc to nie może być implantacja - ale u Ciebie....No to teraz zdradź nam tajemnicę swoich starań ze szczegółami proszę! :)

Królowa ale to za wcześnie na objawy ciążowe chyba - więc nic nie jest wykluczone. A nawet jak @ przyjdzie to proszę nie załamuj się - mówię Ci to ja - ja też się staram 4 cykle i na same święta mi się rozkręca @. Chwilowo się zdenerwowałam, ale teraz wolę myśleć o nowym cyklu. Teraz chcę zastosować wszelkie metody zalecane przez Margolcię - a głównie magnez, Castagnus, starania co 2-3 dni. Zastanawiam się nad testami owulacyjnymi - ale nie wiem czy ma to sens, jak się i tak chcę starać co 2-3 dni?

Jeszcze dziewczyny znalazłam taki żel PRE-SEED - podobno może cuda zdziałać zwłaszcza jak ktoś ma problemy ze śluzem, ale niestety jest dość drogi. Jakby jakieś próbki małe były to bym na pewno się skusiła, bo ja właśnie mam kiepsko ze śluzem. Gdzieś na forum czytałam, że jedna dziewczyna starała się 2 lata o dzidzię, a jak użyła tego żelu to w pierwszym cyklu zaciążyła. Nie wiem czy to przypadek, ale aż się buzia śmieje od takich przykładów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry