• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LIL- 100 pytań do ;-)
testy lepiej kup w aptece-ja kupilamz Labolatorium Domowego 5 szt za 20 zl.
robisz je w zaleznosci jak dlugie masz cykle -ja mam 26 srednio wiec robilam od 9d.c
robisz o stalej godzienie,nie rano najlepiej kolo 17 i 2 godz.wczesniej nie pij,nie robi sie z porannego moczu

co Ty jeszcze pytalas???

acha- jak wyjdą II wyrazne krechy to owu bedzie w ciągu 24-36 godzin i wtedy trzeba dzialać.

a pająk....wyobraznia niech Wam pracuje:)))

Mama dzięki za odpowiedź. Kurcze na allegro te testy o wiele tańsze, ale faktycznie teraz mogą przymarznąć w przesyłce....Tam znalazłam 10 szt. za 11 zł. A 5 szt. wystarczy?????

A jeśli chodzi o pająka to ułatwię Wam zadanie, bo sprawdziłam: The Sex Position Master: Spider: MensHealth.com

Mama niezła ta pozycja! Ale musisz być wysportowana!

Królowa
ja też Cię wspieram!!!!

palma proszę bezwzględnie słuchać mamy!!! :wściekła/y::-):-)

krolowo no... chodzi mi po głowie ten pająk chodzi.... :-p

lil testować zaczynasz wg tabelki która jest w ulotce - mi pokazało, że powinnam od 9dc (przy28 dniowym) alem nie wytrzymała i zaczęła od 8dc :-) Jak się pokażą dwie kreski i ta testowa T jest przynajmniej tak samo mocna jak kontrolna C to się przyjmuje, że maksymalnie do 48h wystąpi owulacja, najwcześniej rzekomo za 6h.. Zwykle pozytywny wynik utrzymuje się dzień..dwa i znika - ale są przypadki, że dłużej i ja pewnie takim przypadkiem byłam. Działać najlepiej od razu po ukazaniu się drugiej mocnej krechy i przez następne dwa dni!! :-D

Zresztą - tak jak mama napisała!! :-)

Aha - no moja koleżanka zatrzymała męża jak już wyjeżdżał na lotnisko i zagoniła do roboty właśnie w momencie jak jej pozytywny test wyszedł - i teraz jest w 17 t c :-D:-D

Ostatnia edycja:
LIL- ;-);-):-):-):-)a tam zaraz wysportowana;-)zrzucilam pare kg moj mąz też i....:)

KOCUREK,KROLOWA- no to macie juz pająka:):):))))))

hej wszystkim!
zapomnialam co mialam napisac, mama wprowadzila perturbacje tym pajakiem i czlowiek zgupial :)

mama : fajnie ze przytulanka byly, trzymam &&&&&&&&& :)

reszcie : kompletnie zapomnialam! hahahahah (wina pajaka, nie moja :-D)

jedno mi sie przypomnialo : SA NOWINY OD SOL I EMILKI ??????? :)

LIL- teraz jak zaszlam w ciąże to robilam testy i merzylam tempke i u mnie bylo tak-dzialania 5 i 7 listopada(w piatek i niedziele) mialam mega plodny śluz a to byl 7 i 9 d.c. pomyslalam ze troche wczesnie ,ale jak mam to dzialam...
w poniedzialek wyszly mi II mocne krechy a w srode mialam skok tempki-czyli u mnie sie potwierdzilo ,ze po 36 h mialam owulke-wiecej tulenia nie bylo z roznych wzgledów-dzieci ,goście na 3 dni....ale udalo sie i 26 listopada zobaczylam II krechy na tescie ciązowym...

JOSEPHINE- a widzisz jakie zamieszanie-a to tylko maly pajączek:):):))) nie-narazie Sol nic nie pisala..

lil a propos ile razy były przytulanki.... poczekaj niech no znajdę kalendarz, bo zaczęłam sobie właśnie w tym cyklu takie rzeczy zapisywać :-)

Otóż - było tak - 6dc, 11dc, 16dc i 19dc - a teraz mam 24 dzień :) Myślę, że owulację miałam 15dc... więc mogłam jednak nie trafić....

Ostatnia edycja:
Witam Kochane!!!!
Wpadłam podrzucic Wam Bozonarodzeniowa, pełna nadziei porcje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I serdeczne zyczonka....
Pomódlmy się w Noc Betlejemską,
w Noc Szczęśliwego Rozwiązania,
by wszystko się nam rozplątało węzły,
konflikty, powikłania.

Oby się wszystkie trudne sprawy
porozkręcały jak supełki,
własne ambicje i urazy
zaczęły śmieszyć jak kukiełki.

Oby w nas paskudne jędze
pozamieniały się w owieczki,
a w oczach mądre łzy stanęły
jak na choince barwnej świeczki.

ks. J. Twardowski

reklama
Mama to mnie chyba namówiłaś razem z Kocurkiem na te testy... :))

Kocurek wcale się nie dziwię, że notowałaś w kalendarzu te daty..ja też tak robiłam...tylko w tym miesiącu nie notowałam, bo przytulanka były codziennie od 8 dc. - przez 2 tygodnie. No ale ta metoda się nie sprawdziła jak widać. Może im mniej przytulanek tym lepiej jednak. Dlatego pytam ile razy u Ciebie było. Mama pisze, że u niej dwa przytulanka były. A jeśli u mnie przez 2 tygodnie codziennie to aż 14!

Jos witaj! Jak po urodzinkach Poldusia?

Monisia dzięki!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry