• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
HAHAHA kobietki, ale się uśmiałam :)))) Szkoda, że właśnie muszę iść do babci i Was zostawić. :)))

No ja w tym miesiącu zamierzam mniej chłopa zajeżdżać, bo widać, że nie ma sensu...Po to właśnie bym chciała te testy - bo widać, że nie potrafię utrafić w owulkę. No bo teraz mam 23 dc. - a zakładałam, że cykl będzie miał 28 dni - tak jak ostatnio bywało. Albo chociaz 26. No nic zaczynam mieć nadzieję, że CASTAGNUS i testy to będą moi sprzymierzeńcy!

Lecę niestety, coś czuję, że potem nie dam rady Was nadrobić....Bo rozmowa się dziś ładnie toczy...

Kocurek
no właśnie smarkate u mnie musiały być...A Ty w końcu zajrzałaś ile razy przytulanko było hehe??

reklama
mama : przgeapilam w takim razie twoja pierwsza wiadomosc o sol :)
tez mysle ze dobrze jakby jeszcze ten tydzen, 10 dni wytrzylama, no ale wielkiego niebezpieczenstwq wrazie co juz nie ma...

usmialam sie : no bo ja pisalam ze to byly stare dobre czasy hahahaha
3 lata i jedna ciaze temu!
no i znalismy sie krotko wiec bylo szalenstwo :)

LIL- Kocurek pisala ,ze 4 razy dzialali :)
PYSIA- dzieki za &&&&
No my takie juz stare malżeństwo...ale jare [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

mama : super malzenstwo! uwielbiam takie wieloletnie parki, ktore ciagle w siebie wpatrzone i wciaz nowe plany na przyszlosc!!! mam andzieje, ze my tez tacy ebdizemy za 9 lat :) bo na liczniku narazie niecale 4 :)

JOSEPHIN- a u nas jakie bylo szaleństwo jak jeszcze dzieci nie bylo [FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e085.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
d015.gif
[/FONT]

Mama niezłe bananki!!!!!

Jos będziecie też takie bananki! Hehe :))

Aaa to nie doczytałam, że Kocurek 4 razy :))) A kiedyś nawet taka piosenka była: "Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...."

No nic ja zmykam choć serce pęka...

BUZIAKI!

LIL- no szkoda,ale jak musisz to zmykaj:)))
PYSIA- papa,lec po miesko:)
JOSEPHINE- pewnie,ze bedziecie takim malżeństwem tylko nie mozna odpuszczac-nic nie jest dane raz na zawsze -o pewnie rzeczy stale trzeba dbać i bedzie si [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]

reklama
KROLOWA- robota nie zając nie [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT]
a pajak to przyjemność [FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT]

ja juz [FONT=&quot]