• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama misia jos sergi !!!!!!!!!!!!!!!
czesc !!!!!!!!!!!!!

sergi - daj no mi ten przepis na jabłecznika plis plis !!!!!!!!!!
mama - a no trzeba dbać, czasem także udawac i dobra minę do złej gry nastawiać ... takie życie !!! Nic za darmo !!!

Sledzie po prowansalsku zrobiłam, tylko troche za duzo ziół dałam, grzyby mi sie już od rana moczą na pierożki, krokiety machne jutro ... musze tylko jeszcze leciec po prezent dla szwagierki ... chyba wszystko !!!

kuwa !!! hormony miałam zrobić !!!!!!! AAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczynki co mężowi można kupić pod choinkę? Może jeszcze się namyślę i coś mu kupię...

Co do rozmowy to jest to podstawa dobrego związku. I to bardzo ważna.

krolowa : ciezko tak cos doradzic zalezy co lubi : u nas klasyki powtarzane hehehe to : perfumy, sweter, super szalik
ja czetso te zkupuje ksiazke lub dvd
bo wiem, ze od kiedy mamy dzidzie to zadziej chodzimy do kina, a tu to nawte niani nie mamy jeszcze wiec wogole nigdzie sami wyjsc nie mozemy!
wiec po cichu koduje o jakich filmach mazmowi "ze wyszly w kinie" a pozniej progresywnie zakupuje te dvd
to s au nas najbardziej powtarzalne prezenty
raz maz dostal tez X-boxa taki odtwarzacz do gier na cd romach nie wiem jak to opisac
cieszyl sie jak dziecko hahahaha ze mu w wieku 30 lat taki gadzet przypadl, choc grac ma czas raz na ruski rok :)

na urodizny dostal tez malutki podrozny odtwarzacz dvd, zeby w podrozy mogl sobie ogladac swoje filmy a nie takie jakie maja akurat w samolocie i tez sie cieszyl bardzo :)

a najbardziej wiem ze by sie cieszyl z zegarka, bo on uwielbia kolekcjonowac dobre zegarki, ale ja nie potrafie takiego wybrac
:( on ma bardzo ciezki gust ze tak powiem i mam 99% szans ze nie trafie
wiec kiedys zrobie mu prezent ale zegarek wybierze sobie sam... zeby nie bylo kuli w plot

PALEMKA- moj tez zamkniety w sobie byl-musialam Go uczyć okazywania uczuc i nazywanie co Go "boli"...Jego tata zmarl jak mial 13 lat i zamknąl sie w sobie ...ale juz jest lepiej...a u nas czasem jest rozmowa a czasem moj monolog...

szkoda,ze juz nie zdążysz tych hormonow zrobic-ale jutro leć

Jos moj maz nie ma czasu na gry ani filmy. Poza tym gier nie lubi a filmy to tylko ze mna. Moj wybral juz sobie prezent na swieta - dzidzie. Tylko kurczaki, zebym mogla mu to dac... I jak by to takie latwe bylo...

cześć dziewczyny :-)

jak mija czwartkowe przedpołudnie?

Maja na prawdę nie ma za co:sorry: ;-)

ja dziś na 2,5 godzinki w pracy i do domku, pod wieczór jak K skończy pracę jedziemy do Soli, do mamy, trzymajcie kciuki aby auto dojechało...

reklama
mama - hihi a no widzisz, to tez nie masz łatwo z mężem, ja mojego próbuje oswoic od 10 lat ale kieeeeepsko mi to idzie, juz ma taki charakter i nic ani nikt tego nie zmieni, jego ojciec jest identyczny, wiec ma to po nim, ja głównie prowadze monologi hahahha, ale jak sie tak nagadam to mi lepiej, no i przynajmniej nikt mi nie przeszkadza w moich wywodach ... hahahhaha Mój mąż to samiec alfa, myśli , że rządzi - hahahah czyt. - myśli !!!:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry