• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KROLOWA- [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]

mama : ale ty masz fajne te emotki :)
a wiesz... wlasnie o byciu takimi fajnymi kilkunastoletnio- kilkudziesiecioletnimi bananami marze :)
mimo ze pewne rzeczy nie sa jak przed dziecmi i juz nigdy nie beda ;)
ale sa inne, jeszcze piekniejsze i wazniejsze :)

ale nie stresuj mnie tym, ze samo sie nie zrobi i ze trzeba dbac :)
bo ja z tych co lubia jak sie samo robi Hahahahahahhaha
trudno mi sobie wyobrazic dzis po tylko 4 latach, ze trzeba "dbac' tak jakby towrzyc cos na jakis ksztalt
prawie ze mnie to przeraza... i troche sie boje ze po dluuugiml czasie czlowiek odpuszcza i wlasnie przestaje dbac o zwiazek... i tak idzie powolnie linia w dol.... boje sie tego nie powiem...
wiecie dziewcyzny ze tutaj 1 para 2 soe rozwodzi! i to najczesciej (wiele lat bycia razem...i trach: ) po pojawieniu sie pierwszego dziecka! i zapewniam was ze tu kobiety nie zachodza w ciaze jak ja po roku zwiazku czy niecalym, tylko naoierw "chodza razem " kilka lat, mieszkaja kilka... i wtedy... a i tak statsytyki explozuja! i wez tu badz optymista!
1 para na 2 !!!! bam!
i czasem tak mysle? i co? ci wszyscy ludzie niby nie dbali o zwoazki? olali, tak po prostu odpuscili, zwlaszcza jak sa dzieci? ... nie wiem... ale slyszalam ze w polsce tez coraz wiecej rozwodow... wiec moze to po prostu takie czasy i trzeba sie pogodzic ze nic nie trwa wiecznie?????:-(

Ojjj, ja już od rana szaleję :laugh2: Już napiekłam chyba ze 150 muffinek, a jeszcze mam ciasto! :tak: :-) Później robię krokiety, a wieczorem jabłecznik z cynamonem i miodem :laugh2:

No i czekam, kiedy G. się zwlecze z łóżka, bo trzeba jechać prezenty kupić na święta :tak:

Mama - zaczęłam wczoraj brać wiesiołka :tak: ale mam dość duże dawki w tabletkach, bo aż 1000mg/1 tabletka. To chyba brać tylko 1 dziennie, co?...

Josephine - jestem pewna, że jeśli w związku dużo się rozmawia i mówi o swoich uczuciach i potrzebach, to nigdy nie pojawi się zaniedbanie, bo zna się potrzeby partnera i wszystkie problemy można wyłapać odpowiednio wcześnie, kiedy jeszcze są w zarodku... My jesteśmy tego doskonałym przykładem, mimo tego, że do ślubu jeszcze trochę czasu ;-) Ale przez 2,5 roku pokłóciliśmy się tylko 1 raz! Ale to była już bardzo poważna sprawa... :dry: Generalnie staramy się nie kłócić, tylko rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać... :tak:

Bardzo wam kochane dziekuje :)
Hehe... juz sie troszke uspokoilam :)
Zaraz musze isc do sklepu po prezent dla ukochanego. kompletnie nie wiem co mam mu kupić...

JOSEPHINE- no niestey,jesli chcemy ,zeby mąz wracal do domu z usmiechem ,jesli chcemy ze weekend byl rodzinny a nie z pretensjami ,jesli chcemy ,zeby dzieci mialy szczesliwe ,spokojne dziecinstwo,jesli chcemy miec do siebie szacunek podparty respektem,jesli chcemy umiec wywolac usmiech na twarzy męża po ltach wspolnych to TRZEBA DBAĆ!!
ale kochamy naszych facetów wiec sprawa jest prosta...czasem fryzjer,sexy bielizna usta na czerwono [FONT=&quot]
g130.gif
[/FONT] i do dziela:)

serg : u nas z rozmowa nie ma problemu bo oboje jestesmy gaduly i zawsze mowimy co na sercu lezy az do zajechania drugiej osoby :) a jak nie ma czasu pogadac bo maz w pracy, z agranica to piszmey listy albo maile na 2 strony A4 i jets rozmlowa wirtualna i po poworocie powtorka bo trzeba temat przerobic od nowa :)

ja sie bardziej boje zaniechania zwiazku przez codziennosc, zmecznenie nia : wir dzieci dom praca dzieci dom praca... no i lata tez na plus nie dzialaja w wielu sprawach, jak w takim wirze codziennosci i OBOWIAZKOW uniknac monotonii, znudzenia? a ze nie wspomne ze latka kobietom to jzu wogole na + nie dzialaja niestety... i pewnie maz tez bedzie inaczej na mnie patrzyl za 15 lat jesli jeszcze wogole bedzie patrzyl ;)
bo o godiznnym masowaniu plecow zeby mi sie dobrze zasypialo to nie marze! i tak juz dlugo pocignal hahahahahhaa

reklama
SERGEEVNA- a na opakowaniu co masz napisane-ze ile brac na dobe???ja juz nie mam opakowania a nie pamietam ile u mnie bylo..

i masz racje-ROZMOWA,ROZMOWA....

MISIA- coś wymyslisz:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry