• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja mam nowinki dzieki wystaranym :

oto wiesci :
hej dziewczny nie nadrobiłam ale dostałam wiadomość od Sol
wczorajsza:
"Hej. Ciągle czekam na decyzje czy mi daja na wyhamowanie skurczy czy już dają sobie spokuj bo Emi ma w nosie leki i skurcze mam tak na 60% ciągle co 5-7 min. Już 4 ktg miałam i na wszystkich to samo. Rozwarcie na ok 4 cm tak więc czekam od obchodu do obchodu jaka nowa decyzja. Już zaczynam usypiać a lekarze i położne mają ze mnie ubaw bo skurcze 60% są podobno już całkiem bolesne a ja nic tylko przysypiam na nich bo nic mnie nie boli."

a to wiadomość z ostatniej chwili :
"zaraz wychodze do domu, już bez leków na wstrzymanie za to z silniejszymi skurczami :biggrin2: tak wiec możliwe że dziś tu wróce" ma zakaz sprzątania i gotowania ale twierdzi że już wszystko ma porobione - jakbyśmy sol nie znalły no nie ?? ona coś wykombinuje i Emi sie w igilie urodzi zobaczycie - ja coś tak czuje :)
jak M da jej lapka do łóżka to sie odezwie :)

lil : hej!
po urodiznkacch dobrze - dzieki :) ale my mini urodzinki w trojke zorbilismy w niedziele, zeby maz mogl byc przy zdmuchnieciu swieczki i prezentach, pobawic sie z pooldusiem
w tygodniu osttanio wraca z pracy ok. 23-24 i tak bedzie do polowy stycznia, wiec nie bylo szans zeby sie zwolnil w srode i przyjechal do domu :(
dlatego obchody bymy w niedziele, a wczoraj zyczonka i buziaki tylko od mamy

Ostatnia edycja:
reklama
LIL- jesli czujesz ,ze @ jest na zakrecie to mozesz juz brać Castagnusa...jak chcesz miec pewnośc zawsze mozesz zrobic test:-)

Mama ale test ciążowy mówisz? Nawet nie kupuję w tym miesiącu, od jutra ten castagnus wezmę, albo poczekam na skrzepy i te wszystkie cuda wianki...

Jos ta nasz Sol hehe :)) Buziaki dla niej!

LIL- chlopa zajezdzisz :):):))))14 razy -matko i corko to u nas nigdy tyle nie bylo w jednym cyklu:):))dajesz czadu kochana :)

MONISIA- cześc - DZieki za ~~~~:)

KOCUREK- jak mialas owulke 15 a dzialaliscie 16d.c to ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&
niestety trzeba czekac do terminu @...ale zaciskam &&&&& ja dzialalam nieswiadomie2,5 dnia przed owulka -myslalam ze jeszcze podzialamy we wtorek czy srode ale nie wyszlo a mimo to chlopaki w sluziku przezyly od ndz.wieczor do środy rana:)))

O kurczę .... urodziny w Wigilię... :-) Przecudownie by było!

lil ja się naczytałam, żeby nie codziennie tylko co 2-3 dni, bo szturmowce jeszcze za smarkate mogą być!!! :-D

mamo dziękuję!!! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
JOSEPHINE- no te pierwsze wiesci to ja wczoraj podawalam a te dzisiejsze o wyjsciu to nie dostalam sms a dlatego nie pisalam ,dobrze,ze wychodzi...to 36 t.c. wiec jeszcze z 2 tyg bylo by fajnie jakby Emi posiedziala..

LIL- poczekaj na skrzepy dla pewnosci i wtedy wez...a myslalam o t.ciążowym:tak:

hahahahaha! ale sie temacik wywiazal... ja przed ciaza tez olalam stwierdzenie ze lepiej co 2 dni, i bylo codziennie... az do skutku :)
a zajelo nam 4 cykle :) jeeezu gdzie te czasy!!!!???!!! hahahahahhahahahahaha

[FONT=&quot] [/FONT]
To lepiej się nie będę przyznawać ile razy ja męża dopadłam w tym cyklu (w poprzednim jeszcze więcej)...
KROLOWA-Ty tez tak dajesz czadu:szok::szok::szok::szok::szok:to kiedy Wy śpicie:-D:-D

no tak,ale ja z moim chlopem juz 13 lat,po ślubie prawie 8 lat to czego oczekiwac:-p:-p:-D;-)my dzialamy w temacie pozycji,zeby za kazdym razem cos nowego wprowadzić:tak:

KOCUREK- szturmowce mogą być za smarkate:-D:-D:-D:-D:-Ddobre!!!:tak::tak: [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć