a ja mam nowinki dzieki wystaranym :
oto wiesci :
hej dziewczny nie nadrobiłam ale dostałam wiadomość od Sol
wczorajsza:
"Hej. Ciągle czekam na decyzje czy mi daja na wyhamowanie skurczy czy już dają sobie spokuj bo Emi ma w nosie leki i skurcze mam tak na 60% ciągle co 5-7 min. Już 4 ktg miałam i na wszystkich to samo. Rozwarcie na ok 4 cm tak więc czekam od obchodu do obchodu jaka nowa decyzja. Już zaczynam usypiać a lekarze i położne mają ze mnie ubaw bo skurcze 60% są podobno już całkiem bolesne a ja nic tylko przysypiam na nich bo nic mnie nie boli."
a to wiadomość z ostatniej chwili :
"zaraz wychodze do domu, już bez leków na wstrzymanie za to z silniejszymi skurczami
tak wiec możliwe że dziś tu wróce" ma zakaz sprzątania i gotowania ale twierdzi że już wszystko ma porobione - jakbyśmy sol nie znalły no nie ?? ona coś wykombinuje i Emi sie w igilie urodzi zobaczycie - ja coś tak czuje 
jak M da jej lapka do łóżka to sie odezwie
lil : hej!
po urodiznkacch dobrze - dzieki
ale my mini urodzinki w trojke zorbilismy w niedziele, zeby maz mogl byc przy zdmuchnieciu swieczki i prezentach, pobawic sie z pooldusiem
w tygodniu osttanio wraca z pracy ok. 23-24 i tak bedzie do polowy stycznia, wiec nie bylo szans zeby sie zwolnil w srode i przyjechal do domu
dlatego obchody bymy w niedziele, a wczoraj zyczonka i buziaki tylko od mamy
oto wiesci :
hej dziewczny nie nadrobiłam ale dostałam wiadomość od Sol
wczorajsza:
"Hej. Ciągle czekam na decyzje czy mi daja na wyhamowanie skurczy czy już dają sobie spokuj bo Emi ma w nosie leki i skurcze mam tak na 60% ciągle co 5-7 min. Już 4 ktg miałam i na wszystkich to samo. Rozwarcie na ok 4 cm tak więc czekam od obchodu do obchodu jaka nowa decyzja. Już zaczynam usypiać a lekarze i położne mają ze mnie ubaw bo skurcze 60% są podobno już całkiem bolesne a ja nic tylko przysypiam na nich bo nic mnie nie boli."
a to wiadomość z ostatniej chwili :
"zaraz wychodze do domu, już bez leków na wstrzymanie za to z silniejszymi skurczami
tak wiec możliwe że dziś tu wróce" ma zakaz sprzątania i gotowania ale twierdzi że już wszystko ma porobione - jakbyśmy sol nie znalły no nie ?? ona coś wykombinuje i Emi sie w igilie urodzi zobaczycie - ja coś tak czuje jak M da jej lapka do łóżka to sie odezwie
lil : hej!
po urodiznkacch dobrze - dzieki
w tygodniu osttanio wraca z pracy ok. 23-24 i tak bedzie do polowy stycznia, wiec nie bylo szans zeby sie zwolnil w srode i przyjechal do domu
dlatego obchody bymy w niedziele, a wczoraj zyczonka i buziaki tylko od mamy
Ostatnia edycja: