• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilku kochana dziękuję za Twój entuzjazm ;-) ale naprawdę nic a nic się nie nastawiam... przecież to dopiero 1. cykl przytulanek w prawdopodobnym terminie owulacji.... Chociaż nie zabezpieczamy się od sierpnia więc może powinnam mówić o 5tym cyklu starań...

reklama
czesc baby-jestem
KOCUREK- ledwo chodze ,ale jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnie,no az taki hardcor nie byl:-p;-)ale dzialania przyjemne,potem leżakowanie,zeby chlopaki zostaly gdzie maja zostać:tak::-)
MISIA1111- jesli owulka byla 16 grudnia to faza lutealna +14 dni to termin @ wychodzi na 30 grudnia...wiec jeszcze jest troche czasu na "objawy":tak:
MARAN- dziekować:tak:
EWULA- przekazalam Sol Twoje zyczenia miekkiego lozka:-D
KROLOWA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& @ nadal nie ma wiec nie wywoluj wilka z lasu:no::-p
LIL- cześć kochana,mozesz brac juz Castagnusa-ja zaczelam od 1-szego dnia @...co do tego żelu to tez o nim czytalam ,podobno jest bardzo wydajny...

witam wszystkie aktywne lejdis bo wiecej nie pamietam co mialam odpisać:sorry2:

AAAAAAAAAA KOCUREK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ZA Twoj 1-szy cykl,a nóż....;-)

Mama dobrze widzieć uśmiech na Twojej twarzy :)) Ja tam uważam teraz dni płodne za najbardziej szczęśliwe w cyklu - już nie mówię o przyjemnościach. No i działasz, coś robisz, a nie tak jak ja - czekam aż @ się zmiłuje i się rozkręci hehe. To mówisz, że już brać te leki? To w sumie chyba jeszcze stary cykl - nie ma znaczenia?

Kocurku czyli starasz się już od sierpnia? Jak wcześniej się starałaś a jak w tym cyklu? Tajemnicza jesteś :)) A pytam tak, bo mówiłaś o tych testach - gdzie kupowałaś i ile sztuk zużyłaś? Wiesz mój entuzjazm wynika z tego, że jak ja miałam taki jednorazowy śluz z brązem to po paru dniach test ciążowy mi dwie kreski pokazał :)

LIL- jesli czujesz ,ze @ jest na zakrecie to mozesz juz brać Castagnusa...jak chcesz miec pewnośc zawsze mozesz zrobic test:-)
no i usmiech to tak troche przez lzy bo pamietam o mojej Niuni ,ale skupiam sie na dalszych dzialaniach bo wiem ,ze bocian mi nie przyniesie;-)

KOCUREK- szczególy-hmm-byla klasyka,byl pająk i byl piesek- wystarczy ;-):-):-):-)

KROLOWA- na wsparcie zawsze mozesz liczyc-zawsze!!
PALEMKA- przypomnialo mi sie- NIE WOLNO OPUSZCZAĆ BB-NIE WOLNO OPUSZCZAĆ NAS-NU,NU,NU!!!!!ZEBY NIE WIEM JAKI DÓL...najwyzej nie pisz kilka dni ,ale nie odchodz:no::no::no:bo Cie znajde na tym śląsku i w dooopke nakopie:-p:tak:;-)blondyneczko nasza-fotke poprosimy:tak::tak:żebysmy mogly zrobić:szok: -:-D:-D

MARCEPANEK- super,ze wszystk z Niką gra,prosze sie stosowac do zalecen gina i leżeć ,zebys urodzila jak najblizej terminu:tak:

lil Naprawdęęęę????? O Rany.... aleś mi teraz nadziei narobiła że hoho :-) Już Ci kochana opisuję co i jak u mnie było... Testowanie zaczęłam dopiero w tym miesiącu, a pierwsze testy dała mi dziewczyna mojego kuzyna, która po pierwszym testowaniu i jednej przytulance właśnie w pozytywnym wyniku testu była w ciąży.. On miała dwa dni pod rząd dwie mocne krechy.. Zostało jej trochę więc mi dała.. zaczęłam testowanie od 8dc - nic... 9, 10, 11, 12 i nic.. myślę "Te testy to jakaś lipa albo nie będzie wzrostu LH i jajeczkowania:-(" W 13dc nie testowałam bo mi się skonczyly, ale w poniedzialek po pracy nie wytrzymalam i dokupilam 5 testów - patrzę a tu bordowe krechy się ukazują!!!! Ależ byłam szczęśliwa :-) myślałam, że odfrunę!!! No ale w ten dzien nie dzialaliśmy, w kolejny też nie moglismy....dopiero w środę i myślałam, że za późno, ale krechy tak samo intensywne byly w sumie az do piątku.. więc może utrafiliśmy w owulację..... W poprzednich miesiącach lekkie nastawienie na dzidziusia ale raczej pełen spontan, a ja nawet nie wiedziałam kiedy dni płodne, zero obserwacji... dopiero jak nas zdziwiło, że pare miesięcy mija i nic to zaczęłam kombinować coby we właściwy termin utrafić.... Zaraz pójde poszukać opakowanie tych testów i napiszę co za jedne..

mammma mia Pająąk??? w Spidermana się bawiliście??? :-D:-D:-D

lil Już mam - LH Test firmy hydrex (5 sztuk, na 5 dni testowania, chyba jakieś 25 zł) - www.hydrex.pl

Ostatnia edycja:
Wpadłam z życzonkami...

W wigilię Bożego Narodzenia
Gwiazda Pokoju drogę wskaże.
Zapomnijmy o uprzedzeniach.
Otwórzmy pudła słodkich marzeń.
Niechaj Aniołki z Panem Bogiem,
Jak Trzej Królowie z dary swemi,
Staną cicho za Waszym progiem,
By spełnić to, co dotąd snami.
Ciepłem otulmy naszych bliskich
I uśmiechnijmy się do siebie
Świąt magia niechaj zjedna wszystkich,
Niech w domach będzie Wam jak w niebie.

I każdej z Was życzę Maleństwa w ramionach...

reklama
Mama no mnie właśnie ten pająk zaintrygował.....

Kocurek
mi już tyle osób o tych testach owulacyjnych tłumaczyło a ja wciąż nie mogę skumać. Więc robisz od powiedzmy 8 dc. i jak się pokazują 2 kreski to po 2 dniach jest owulacja? I z tego, co kojarzę Ty miałaś przez 5 dni te dwie kreski? To jak to możliwe? Te kreski pokazują owulację czy dni płodne?

I wciąż to samo pytanie sobie zadaję - warto robić te testy owulacyjne czy po prostu lepiej przytulać się co 2 dni od @ do @? Ty ile razy się przytulałaś w ostatnim cyklu?

A jeśli chodzi jeszcze o te Twoje brązy - ja tylko Ci piszę jak u mnie było - mam nadzieję, że nie kieruję Cię niechcący na złe tory....Ale właśnie wiele osób już pisało, że u nich testy owulacyjne to było to.....

Ewcia dzięki za życzonka!

Palemka
tak jak mama mówi! Nie wolno odchodzić..

Dziewczyny warto kupić testy owulacyjne na allegro takie po 1 zł za sztukę?

Aha i testy się robi rano czy wieczorem?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry