• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dla wszystkich starajacych sie i dla oczekujących na testowanie posyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i ciepło o Was wszystkich myśle :)

Jos buziaki dla Twojego dwulatka :) dużo zdrówka i radosci :)

reklama
I tak oto z szatynki blondynką się zrobiłam, samopoczucie odrobinkę lepsze:tak:
Proszę w pozdrowieniach sol odemnie uściskać !!!;-)
mama piżama :-D- ale ci płodnych zazdroszczę, działajcie jak możecie :szok: ja swoje przegapiłam i żałuję :zawstydzona/y:

czesc dziewuszki moje kochane, chciałm dzis forum na zawsze opuscic, łamałam się, ale byłabym niedobra jak bym to zrobiła, komu się wyżalę jak nie Wam ... kto mnie wysłucha i doradzi jak nie Wy ?:tak:

Hej nagapalma wita Cię czarny kot co szczęście przynosi :- ):-D Rozchmurzyłaś się i tak trzymaj!! A w paseczku widnieje, że masz jescze dwa dni... nieaktualny??

kocurzyco - wiesz to tylko paseczek, wyliczenie komputerowe, niestety u mnie juz po ptokach ... live's brutal ... A jak Twoje starnia? Długo już działacie ?

naga W sumie to pierwszy cykl "starań" czyli przytulania kalkulowane hehe... wykalkulowaliśmy jedno przytulanie przed owu i dwa przytulania dwa dni po tym jak się zaczęły kreski na teście owulacyjnym pokazywać (a były tam 5 dni i to mocne jak licho więc kiedy ta owulacja to najstarsii indianie pewnie nie wiedzą)... Ale bez zabezpieczenia to jesteśmy od sierpnia... A TY???

Ostatnia edycja:
Mój Kocur przyniesie Ci szczęście :-D :-D :-D Daję Ci jeszcze czas do wiosny!!!! A potem przenosisz się na wątki objawów ciążowych i rosnących brzuszków!!!!

Ej no - cco z Ciebie za weteranka jak w maju rejestrowana???? Coś mnie tu ściemniasz, przyznaj no się szybciutko!! :-) ;-)

Ostatnia edycja:
hahahah:-D dobra jestes.... kocurzyco, bo pamięc forum więcej nie zarejstrowała, na forum jestem od lutego a staramy się około półtora roku ...:tak:
kocurku - kciuki tzrymam za Twoje starania, a ja tymczasem spadam spać , miałam dziś męczacy dzien ...a jutro to juz wogóle wole nie myslec ...

Ostatnia edycja:
reklama
A testowane te starania macie jakoś..???? Ja co prawda trochę świruję już za pierwszym razem, ale nie nastawiam się na cuda bo mam 34 latka... ostatnio bobo zrobiło mi niespodziankę 16 lat temu - wszystkim się już chwaliłam, ale Tobie chyba nie :-D A teraz jestem nastawiona na jakiś rok starań... nie wiem, czy dam radę..
Dzielnie się zatem trzymasz!!! :-) :-) :-)

Papapapa do zobaczenia palemko i dziękuję :-)

I ja też już zmykam... poczucie winy mnie wygania, że pewnie wszyscy ciężko pracują przed Świętami
(szczególnie mama :-p) a ja nie... Ciekawe co tam u Sol...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry