• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia : ja z tych strachliwych jestem :)
narazie na szczescie jeszcze o rozwodzie nie myslimy i mysle ze te pare lat jeszcze pociagniemy :)
a czy 25 to sie okaze :) a ja wtedy bede miec 49 lat tylko :) hahahahahahaha

reklama
Jos to teraz masz 24? No własnie... nie wiadomo co kogo czeka... tyle się teraz slyszy o tych rozwodach, zdradach itp że aż strach no ale nie ryzykkujesz - nie zyjesz :-D
kocur heja

Ja pierdzielę - nie ide już do żadnego sklepu ... te kolejki i ilość ludzi mnie przeraża

czas na kawę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
teraz mam 25, za maz wyszlam w 2009... czyzbym sie kopnela w obliczeniach ? :-)
a tak w ogole to fajnie by bylo miec druga dzidzie jeszze w wieku 25 :) ale to musialabym sie wyrobic w styczniu i na dodatek urodzic przed 19-tym pazdziernika haaha
wiec watpie :) dzidzia bedzie juz raczej w wieku 26 :)
ale nie szkodzi, z pierwsyzm do 25-tki sie wyrobilam - tak sobie zalozylam jak mialam 16 lat ;)

pysia : nawet mi nie mow nic o sklepach... tutaj to samo... na dodatek wszystko mam daleko, na pieszo 15-20minut i idz tu chora z siatami pod gore i z dwulatkiem we wozku... juz nie mowiac o tym ile 2 latek ma cieprliwosci w sklepie na takie kolejki :)

Ostatnia edycja:
jos wcale tak nie twierdzę :) a to Ty jestes świeża mężatka... myślalam, że dlużej po ślubie jestes :-):-):-) ja niewiele młodsza od Ciebie :-)
Uuu.. .to faktycznie niezbyt ciekawie masz... ja na szczęście mam 5 minut do sklepu albo i nawet nie :-D:-D:-D ale to takie niewielkie zakupy... a na takie większe to tez niedaleko no ale to już autem byliśmy bo bylo trochę kg do dźwigania :-D:-D
Taaa... i co tu się dziwić nam, że nie mamy cierpliwości do chodzenia po sklepach i stania w kolejkach.... a co na to ma powiedzieć 2 letnie dziecko? No właśnie.... ;-)

pysia jak wychodzilam z amaz mialam juz dziecko :) mialam 24 lata wiec 25 rocznica bede tuz przed 50-tka :)
o ile dotrwamy hehehe
a ty ile masz lat? moze mowilas, ale nie pamietam lub przeoczylam ... :zawstydzona/y:

serg : super prezenty :) to dziadek sie ucieszy i cos ci powiem : kaptotp to marzenie ale zobaczysz dopiero jak dziadek pokocha laptopa i skype'a jak bedzie wnuk/wnuczka! a ze jestescie daleko to bedzie to jedyny sposob na zobaczenie dzidzi 'na zywo'
wtedy to sie laptop dopieor przyda! wiem co mowie : nasi dziadkowie 800 i 1600 km od nas :)

josephine spoko loko :))))) Ja bym też chciala z pierwszym dzidkiem się wyrobić do 25 czyli mam jeszcze troszkę czasu
Oby się udalo :-)
To jak ? Od stycznia ruszamy do boju? :)
O cholercia- jaką Ty masz pokaźną galeryję tutaj - aż sobie Was obejrzec muszę :)
Juz jestem po. Ślicznego masz tego synka - przeuroczy i jakie ma ciemne oczka :) Wy tworzycie super parkę :) oby tak dalej :) a to takie widoczki masz zza okna? :D

Hej Sergi :-) a dziękuję, dobrze. nie narzekam bo nie mam na co. nie muli mnie i to cieszy ;-) a jak tam u Ciebie, wyczytałam, ze wiesiołek sobie kupiłaś :-)
a co do wieku to ja chyba jedna z niewielu dinozaurów... ehm... niedawno ostatnie dwadzieścia mi stuknęło...:sorry2:

reklama
Cześć dziewczyny fajny tu dziś ruch przedświąteczny;)

Ja już w domku szefowa puściła mnie wcześniej;) Zaraz wkładam indyka do pieca a później ucieram ciasto czekoladowe:-D

nagapalma z tymi hormonami to sie dowiedz czy aby na pewno jutro pobieraja bo u mnie w przychodni jest jutro czynne duzo krócej

Oj dziewczyny zajeżdżacie tych swoich mężów całkiem. :-D Ja z moim jestem juz prawie 9 lat po ślubie jesteśmy ponad rok. Wiem że im dłużej trwa związek tym bardziej trzeba o niego dbać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry