• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine, dziadek już dawno pokochał komputery i internet (w tym skype ;-) ). A dla Niego to już będzie PRAwnuczątko, jakby nie patrzeć :-) hihi...

Ja zmykam już na miasto prezenty kupować :laugh2: Do zobaczenia popołudniem! ;-)

reklama
sergi miłego zakupowania :-)
temat rozwodów mam nadzieję, że będzie dotyczył jednak małej ilości osób. aczkolwiek jak się patrzy na niektóre pary to wogle nie powinny te osoby być razem. ja nawet o tym nie mysle, w mojej rodzinie są dwa i starczy!
ja też Wam życzę miłego plotkowania :-)
ja brykam do domku. papatki

serg : ale jaja! myslalam ze o swoim tacie juz sie przyszlosciowo wyrazalas jako o dziadku !!!!!
hahahaha
niestety nie mam odruchu myslenia o pradziaku bo nas zpoldus nie mial szansy poznac rzadnego z nich... ale ma za to jedna pa pra babciue, ktora 1.02 skonczy 101 lat i rok temu w swieta jeszcze jej na kolanach siedzial :)

pysia : jaka galeria? jakie widoki? nie wiem, nie pamietam! dsanwo juz zdjec do galerii nie wklejalam jesli to o mnie mowisz, wiec zapodam wam jakies bierzace foto synka bo na tamtych to pewnie ma z 12-18 m-cy :) ide luknac do galerii ;)
a ! i jetsem pewna ze zostaniesz mama przed 25-tka :) zycze ci tego z calego serducha! :)

a oto poldus wrzesien i pazdziernik : wiec w miare aktualne
a jesli chodiz o widoki to niestety nie mam takich z okna :)
to bylo w wakacje - marsylia

Ostatnia edycja:
jos no własnie o tą galeryję chodzilo mi na bb to dawaj nowe fotale :-):-):-)
Jejku jest przeuroczy - normalnie tylko schrupać. Słodziak maly... Kurde to za ładnych parę lat będzie przebierać w dziewczynach :) a Ty od synowych się nie odpędzisz jak masz takie ciacho :)
A i dzięki za zyczenia bycia mamą do 25roku życia :*
A wakacje cudne mieliście :)

pysia : dzieki :) ale z synowyumi to jeszcze poczekam
narazie ma slub z mama, pozniej kiedys niestety trzeba bedzie sie rozwiesc i pomyslimy o synowych! ale to za jakies 30 lat ;)
ostatnie foto - koniec listopada, swiezszych nie mam na kompie niestety ale duzo to sie w miesiac nie zmienil ;)

Kochane chciałam się pożegnać.
Nie, nie odchodze z forum :)) Jade na swieta do rodziców, za godzinke wyjeżdzamy.
To ja się zbieram, mam nadzieje że miło spędzicie ten czas świąt:))

Musia wesolych świąt zyczę
Wroc do nas po powrocie :-):-):-)

Zmykam tymczasem robić obiad

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia : nie sledz mnie! ;)
ja temat tesciowej uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo o mojej mozna by ksiazke napisac! ona jest taka spe-cy-fi-czna
ehhh... :)
a przepisu na takiego slodziaka nie dam - top sercet :)

musia : wesoslych swiat i szerokiej bezpiecznej drogi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam. Ja równiez składam Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia. dużo spokoju, pełnych brzuszków (.......) i wszystkiego tego czego pragniecie.

Królowafal - a ty testowałaś czy nie......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry