• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil- PEWNIE,ZE CO MA BYC TO BEDZIE,ALE JAK ZA KROLOWA i Pszczolke i Gwiazdeczke trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to za Ciebie tez jeszcze potrzymam &&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

KOCURKU kochany dziekuja za spagetti-wlasnie jem ziemniaczki z jajkiem sadzonym i ogorkiem ,popijam colą 0%-dziś zdążylam ugotować [FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT]

ale mi Sol da jak wroci post pod postem....no tak moderatora nie ma to bbmaniaczki szaleja [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

przepraszam jeszcze za Kocurka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
LIL a emotki Tom mi zainstalowal ,ale nie wiem skąd ,nie wiem jak bo ja noga z informatyki-ciemna masa ,jak kto woli [FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mamuś dzięki wielkie... przez Ciebie zamarzyły mi się młode ziemniaczki z koperkiem popijane kefirkiem... Eeeech..!! :-)

To ja się dołączam do wielkiego zbiorowego trzymania kciukasów...!!! :-D :-D :-D

lil Nie znasz dnia ani godziny!!! - jak to mi mój ukochany grozi hehe..!!!

josephine powiadasz teściowa... a no tak - temat rzeka :-D:-D:-D:-D
jos,mama obrażam się... :dry::dry::dry: Nie to nie. Sama sobie wymyślę swój indywidualny przepis na takie slodziaki jakie macie :-):-):-)
A ja gulasz zrobiony... zaraz odkurzacz w dłoń i heja :-D

KOCUREK- a na mlode ziemniaczki trzeba jeszcze troche poczekać...do tego mizeria..........

PYSIA- nie obrażaj sie dasz rade [FONT=&quot]
a020.gif
[/FONT]

tak myśle moze po Zuze pojde z Domisiem i z [FONT=&quot]
d035.gif
[/FONT]
tylko pewnie pozniej bede ledwo zipieć [FONT=&quot]
n060.gif
[/FONT]

Hej pysiu :-) Znalazłam jakiś przepis: "Słodziak na Szybko" :-) - 1) Nie myśleć! 2) Nie stresować! 3) Kusić... Kuuusić.... Kuuuuusić!!!
( kusić Los oczywiście ekhmm... :-p;-) )

Kocurku dzięki wielkie za przepis :-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mama możesz się poświęcić. Sanki to sama frajda. Kiedy będziesz dzieci wozić? Jak będziesz z brzucholem chodzić? Niet :P

Zmykam laseczki, bo zaraz mąż wpada. Zjemy, posiedzimy i do spowiedzi. Brrr nienawidzę spowiedzi

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry