• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK no wlasnie tak mysle nad tymi sankami bo qrcze u nas taka mgla a jak bede wracac to juz szaro bedzie i nie wiem czy bede widoczna u mnie na osiedlowych drogach...

pozdrowienia od Pszczolki-dostalam smska..Natalka chora,goraczka ,wymity-juz ej nie bedzie dzis na bb..

reklama
mama : zazdroszcze sanek! a u nas... sniezyca! szok normalnie co sie dzieje w paryzewie! przez 6 lat tu sniegu nie widzialam i zimy po +5-+10 stopni a wtym roku paraliz! :)

pszczolka : zdrowka dla natalki

pysia : no wlasnie WASZ indywidualny przepis na slodziaka bedzie NAJLEPSZY :) a my za 40min telekonferencja skype'owa z dziadkami :) trzeba wnuka pokazac :)

jos - spóźnione ale STO lat dla Poldusia :-D

A ja dalej w dwupaku - wybaczcie ze skopiuję z wystaranych ale nie dam rady was nadrobić :sorry:
No to tak po krótce - na oddział trafiłam z nerwów bo Orange miało tą cholerną awarię a mi nerwy puściły No i skurcze które miałam już od zeszłego piątku ciut stały się wyraźniejsze A na patologii lekarka się ze mnie brechta - no jak mogła pani skurczy nie zauważyć i na ktg mnie wzięła. Przy którymś tam skurczu - "no ten musiał panią zaboleć!" a ja dezorient totalny - "ale co?" a lekarka gały na wierzch bo skurcz na 64% a ja zero reakcji Ogólnie ciągle skurczy nie czuję a na każdym ktg wychodzą mi takie od 50 do 70% Mam tylko takie delikatne uczucie ze mi się ciutkę stawia brzuszek Ale to nie boli Marcin się śmieje ze mnie że poród prześpię
A z leków - na dzień dobry dostałam sterydy na rozwój płuc u małej i fenoterol ale z Emi źle fenoterol zniosłyśmy - obie godzinne próby więc wczoraj rano już cordafen dostałam ale moje dziecię miało w nosie leki i mimo końskiej dawki skurcze się utrzymały. A że dzisiaj skończyłam 36 tc to mi leki odstawili i wysłali do domu bo po 36 tc już skurczów nie wstrzymują Tak więc skurcze mam ciągle co 5-7 min na poziomie do 65%, dalej mnie nic nie boli tylko strasznie zmęczył mnie ten pobyt w szpitalu więc usypiam na siedząco Wg usg mała ma 37t3d więc o półtora tygodnia więcej niż ma a mój gin kazał przyjeżdżać jak tylko coś się zacznie dziać - a Marcin się ciągle śmieje że ja na porodówkę już z dzieckiem na rękach pojadę przy takim braku wyczucia bólu I to albo dzisiaj albo na dniach Bynajmniej do końca roku mam misia już w domu i ma o nas dbać Karola wraca dzisiaj od dziadków - miło ją będzie przytulić chociaż powiem że nawet się stęsknić nie zdążyłam a nawet ciut od niej odpoczęłam - wiem wyrodna matka ze mnie
:-p

Tak więc jeszcze w dwupaku ale ze skurczami za to już sobie pierożków podjadłam bo moja mama mi przyniosła o 14 :-D
Spadam się położyć bo senna jestem strasznie :-D

sol : dzieki za zyczonka :)
trzymaj sie dzielnie! kurde to ty juz ponad 37 tydzien???? to nic tylko rodzic! proponuje jutro pod wieczor ;) Hihihihihihihihihihihi

jestem juz ,bylismy z Domisiem po Zuze autem [FONT=&quot]
f055.gif
[/FONT]
SOL- fajnie,ze wlecialaś...nie krzycz na mnie bo kilka razy napisalam posta pod postem,trzymaj sie jeszcze kilka dni a potem śmigaj na porodówke-2 parcia i Emi bedzie z Tobą [FONT=&quot]
u010.gif
[/FONT]

jos - mąż chciał mnie w łazience w szpitalu dzisiaj zgwałcić żeby mocniejsze rozwarcie zrobić :-D Świrus jeden :-D Ale mam nadzieję że dociągnę jeszcze parę dni.

mama - spoko :-D

Spadam bo mąż mnie goni :-D

Wesołych Świąt :-D

reklama
Sol no to zakład przegrałam :tak: Obstawiałam, że urodzisz wczoraj albo dziś :-D Buziaki i pośpij jak jest okazja!

Mama dzisiaj jakie pozycje? ;-)

d045.gif

Mama podkradłam Ci emoikonki - uwielbiam takie rzeczy
g040.gif

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry