• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, hej :-)
Podczytuje Was co jakiś czas i wiem co tam u Was i w ogóle:tak::-p
Chciałam Wam złożyć świąteczne:

Zdrowych, radosnych i cudownych Świąt, pełnych miłości, spokoju i refleksji, spełnienia marzeń i zafasolkowania w 2011 wszystkim staraczkom na Bb2011:-)

Pozdrawiam świątecznie!

reklama
LIL- jak wczoraj bylo to dziś nie-jutro sie potulimy [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]
fajnie,ze wiedzialaś jak to zrobić-zdolniacho!!
KALA- nie podczytuj ,pisz-bo my chcemy wiedziec co u Ciebie [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Mama- u mnie nic nowego, odkąd sie staramy rozregulowały mi się kompletnie cykle ale z tego co wiem nie jestem pierwszym takim przypadkiem. Łykam Costagnus, w styczniu ide zbadać hormony, może się coś wyjaśni. Będzie dobrze, tak myśle :-)
Dobrze, że humor Ci dopisuje i że się nie poddałaś. Tak trzymaj :-)
emot56.gif

KALA- trzymam za Ciebie &&&& za dobre wyniki badań!!!a ja w życiu sie nie poddam,moge mieć zalamke ,ale sie nie poddam,jak mi pęchole nie bedą pekac to pojde po pregnyl [FONT=&quot]
n020.gif

[/FONT]

Mama ale teraz siedzę i się bawię ikonkami. Chyba padnę jaki jest wybór!!!

Kala razem jedziemy na CASTAGNUSIE :))

Ewula indyk??? Dziś święto dziękczynienia jest?? Obchodzisz??? Jeśli tak to super - bardzo fajne mi się to wydaje..

i17.gif

sol - jeszcze nie urodsziłaś hahahhahahahaha :-D:-D:-D żarcik, zaciskaj się zaciskaj
kala - czesc dawno Cię nie było ....

Kobity zaraz oczadzieje, pierwszy raz od rana wyszłam a kuchni, śmierdze jak kilo kapuchu kiszonej ... żołąd mnie wciąż pobolewa, mam nadzieje, że przetrzymam świeta :tak:... Aha i co najdziwniejsze bola mnie piersi, a u mnie to rzecz nie spotykana, ale działślimy tylko dwa razy na samym poczatku, zaraz po @, więc nie możliwe by było:confused: cudów ni ma !!!!!!!!!!!:happy2:

Teściowa mi dzis brzydką niespodzianke zrobiła, zaprosiłam ją na święta w drugi dzien a ona na to, ze idzie do mojej szwagierki, no to ja to w takim razie zapraszam na pierwszy, a ona mi na to , ze szwagierka do niej przychodzi, no to podziękowałąm i się wycofałam, a ona mi na to przecierz M. i tak pracuje .... czujecie ... tak to fakt M. pracuje, a ja bede w domu sama w święta ... olała mnie ciepłym moczem ... jest mi cholernie przykro

PALEMKA- tule kochana.... [FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]
c020.gif
[/FONT]
JOSEPHINE- dziękuję.. [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

LIL- baw sie :) ja mam tylko bużki ,takich miśków ja Ty wstawilaś nie mam...weselej bedzie z tymi emotkami [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Palemka a o co chodzi z tym brzuchem w ogóle???? Od czego ten ból??? Coś wiadomo??

Mama no zabawa niezła :)) W ogóle przez ten wesoły klimacik świąt nie jest mi aż tak przykro przez te plamienia. Mam nadzieję, że u Ciebie też wesoło :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry