• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemka, Monia, Pszczółka, Królowa dziękuję za życzenia!

Pszczółka przytulam z powodu @, ale cieszę się, że jesteś taka spokojna - zobacz jeśli w kolejnym cyklu się uda to będziesz miała super pierwszy dzień ostatniej @ i od tego dnia liczyłaby się Twoja ciąża :))

Królowa też przytulam!!!!!!!! Od stycznia będziemy się razem starać.

U mnie podbrzusze boli okrutnie już od 2 dni, przy załatwianiu zawsze jest krew na papierze - nie wiem czy mam to już liczyć jako pierwszy dzień cyklu czy nie - ale może już dziś zacznę jeść CASTAGNUSA, bo bardzo bym chciała aby od przyszłego cyklu zniknęły plamienia :(

Palemka jak brzuch??? Ja z Maciusiem zatruliśmy się wczoraj MANDARYNKAMI - dała mi je moja babcia, bo bolał ją brzuch od nich. Myślała, że po prostu nie może jeść surowego już. A ja z Maciusiem się dobraliśmy, bo owocki wyjątkowo słodkie i soczyste - skończyło się na wymiotach - Maciuś do 3 nad ranem, ja do 1 - a z bólu brzucha spać nie mogłam. Nie wiem czy cokolwiek na Wigilii będziemy w stanie zjeść...

No to się poskarżyłam, ale i tak nic nie zepsuje mi świątecznego nastroju :))
w030.gif

Kochane życzę Wam spełnienia marzeń, dwóch pięknych kreseczek na teście i spokojnej ciąży!!!!!!!!!

h187.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Maju kochana, przykro mi, że musieliście się tak męczyć z Maciusiem, oby Wam było już lepiej. Ja Tobie również z całego serca życzę II pięknych kreseczek. Myślę, że w 2011 roku jeszcze zostaniemy mamusiami :-) Smacznej rybki życzę wszystkim. I zajrzę tu pewnie dopiero po świętach. Papa

lilko - współczuje wam i to jeszcze przed swietami ... co to za mandarynki były ??? a co do mojego brzuszka to dzis juz lepiej, ja mam skarbie problemy z jelitami i brzusiem odkads mi dwa lata temu wyrostek robaczkowy usuneli, no i tak mnie dopada od czas do czasu i sie mecze ...

Witam was kochane staraczki :) i juz wyczekane kobitki :)
Ja juz 5dzien bez @. bolą mnie cycki i chodze jakas rozdrażniona... juz mam powoli dosyc tych swiat chodz jeszcze sie nie zaczely..
A jak tam u was? jest tu ktos??

k,NjU1MDkxOTAsNDYwMDUwNTk=,f,jezusek.gif

Kochane!!!

Spokojnych, radosnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia,
aby nadchodzący Nowy Rok był dla Was pomyślny
i obfitował w same wzruszające, piękne momenty.
Żeby nikomu nie zabrakło zdrowia, pieniędzy ani czasu dla siebie i bliskich
i żeby każdy dzień przynosił Wam chwile tak przepełnione słodyczą
że aż się zakręci w głowie od nadmiaru szczęścia! ;-)

I chociaż Wigilia 2010 roku dopiero przed Nami, to i tak wiem, że następna będzie... piękniejsza... ;-)
Bo każda z Nas będzie już wtedy trzymała na kolanach swoje upragnione Maleństwo!

Załączniki

• jezusek1.jpg
    jezusek1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Misia ja jestem, ale zaraz zmykam. Życzę Ci, żeby Ci się wszystko wyjaśniło!

Palemka no właśnie nie wiem, co to za mandarynki, ale na pewno długo nie zjem żadnego cytrusa. A Tobie dobrze, że już lepiej!

Pszczółka ale wracaj szybko po świętach!

Serg, Jos witajcie :)))

reklama
Serg ja zaraz też uciekam. U nas zatrucie pokarmowe hehe - w sam raz przed Wigilią :)) Żołądek zażyna mnie od góry, a @ od dołu - bo się powoli rozkręca. Ale się nie poddam :)) Miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry