• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane wpadam tylko na chwilkę

Życzę wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych dni w gronie najbliższych. Dużo zdrówka dla was waszych rodzin i waszych przyszłych dzieciaczków. TYm jeszcze nie wystaranym wymarzonych II kreseczek ;)

Wszystkim Ewom dodatkowo wszystkiego naj w dniu naszego święta ;)

reklama
Kobietki z okazji świąt życzę staraczkom II kresek na testach, wystaranym spokojnej ciąży. Poza tym zdrowia, szcześcia, pomyślności, dużo kasy, miłości, nieustającego uśmiechu na twarzy i czego sobie życzycie

Hej kochane! Za życzenia wszystkim jeszcze raz dziękuję :)))

Już po Wigilii, ale ja niestety zjadłam tyle co ptaszek, moje zatrucie wczoraj osiągnęło dopiero wczoraj szczyt, już nie będę opisywać co i jak, w każdym razie mandarynki długo już nie zjem, zaczęłam się modlić o to, żeby mi się @ rozkręciła, żeby nie było tam żadnej fasolki - bo jeśli ja tak się zatrułam, to co się mogło stać z takim ziarenkiem? I jak na złość takie zatrucie miało u mnie objawy jak ciążowe - każda cząsteczka ciała mnie bolała jak na grypę, miałam dreszcze okrutne, ciągle mi niedobrze, krzyż tak bolał, że nie mogłam sobie w łóżku miejsca znaleźć. Ale to powoli przechodzi - mam nadzieję, że na dobre i że @ przyjdzie dziś lub jutro - zwłaszcza, że wczoraj przez te plamienia i zatrucie wpadłam w taki szał, że już od wczoraj jem CASTAGNUSA.

To się pożaliłam :))) Ale pozdrawiam świątecznie - piszcie co tam u Was!

lil :-) Witaj :-):-)

No to się masz w te Święta... :-( Ale dajesz radę, nie??? :tak:

U mnie cisza... taka kompletna absolutna cisza.... coś mnie tam pobolewało, coś pokłuwało i koniec... @ za 2-3 dni. Nie wytrzymam... ale nie testuję i nie mam zamiaru.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry