No mam nadzieje ze sie wyjaśni... bo już powoli szlak mnie trafiaMisia ja jestem, ale zaraz zmykam. Życzę Ci, żeby Ci się wszystko wyjaśniło!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No mam nadzieje ze sie wyjaśni... bo już powoli szlak mnie trafiaMisia ja jestem, ale zaraz zmykam. Życzę Ci, żeby Ci się wszystko wyjaśniło!
No mam taką nadzieje . Zrobie test w sylwestra. juz chyba powinno byc w sam raz. nie za wczesnie... bo jestem strasznie ciekawa. Moj narzeczony to samo. żyć mi nie daje i to mnie chyba rownie bardzo denerwuje.... obchodzi sie ze mną idiota jak z jajkiem... a prtzeciez nic nie jest jeszcze wiadome... :/Misia wcale się nie dziwię - najgorsza niepewność i czekanie - wiem z autopsji. Będzie dobrze!
Dużo jeszcze u was do zrobienia zostało?? ja to juz 11potraw mamlil : hej
hej wszystkim
ja dzis bardzo z doskoku komp wlaczony ale wiruje po mieszkaniu i ciagle cos do zrobienia
Skurcze ciekawsze ale nadal cisza 
Zresztą z nas tacy katolicy że tragedia więc ... Zwyczajny dzień