• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Misia wcale się nie dziwię - najgorsza niepewność i czekanie - wiem z autopsji. Będzie dobrze!
No mam taką nadzieje . Zrobie test w sylwestra. juz chyba powinno byc w sam raz. nie za wczesnie... bo jestem strasznie ciekawa. Moj narzeczony to samo. żyć mi nie daje i to mnie chyba rownie bardzo denerwuje.... obchodzi sie ze mną idiota jak z jajkiem... a prtzeciez nic nie jest jeszcze wiadome... :/

Hej! i ja sie melduje ;-) u mnie z @ cisza i spokoj, temp. dzisiaj o 7 - 37.25°C. U mnie tez przygotowania, gotowania ida pelna para:-) choinka juz stoi, prezentow pod nia moc i tylko nie wiem, czy wszystkie do czasu PO wigilii wytrwaja, bo maly juz podchody robi ;-)

A co u Sol?

To i ja się melduję :-p Skurcze ciekawsze ale nadal cisza :-p

Zaraz się kładę bo mnie plecy bolą :-(

U mnie tylko muszę odkurzyć i pozmywać gary ale tym się ma M zająć :-) I wieczorkiem wszystko podgrzać przed samym podaniem i po krzyku :-p Zresztą z nas tacy katolicy że tragedia więc ... Zwyczajny dzień :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry