• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine, no ja też mam taką nadzieję właśnie :tak: ale to zobaczymy "w praniu", hihi ;-)

Ale najbardziej chyba się cieszę z tego, że nadchodzi Nowy Rok... Bo mam takie ogromne przeczucie, że to właśnie w 2011 zostaniemy Rodzicami po raz pierwszy :tak: ;-)

I Wam, tego też życzę!

edit: Zmykam do znajomej na kawkę!
Miłego popołudnia! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! A u mnie rozkręcanie @ długie i bolesne - ale już widać, że jest na zakręcie. Ale mam panikę, że coś ze mną jest nie tak i nigdy mi się nie uda zaciążyć. Ehh...Miłego wieczorka!

Kocurku po prostu ciężko mi uwierzyć w gadki lekarzy, że staranie o dzidzię do roku jest normalne - moim zdaniem musi być jakaś przyczyna i powinna ona zostać zdiagnozowana. No chyba, że przyczyną jest psychika - wtedy ginekolog nie pomoże...

reklama
Witajcie Kochane.
Ja juz 6 dzien po planowanym terminie @. piersi nadal bolą chociąż teraz troszeczke mniej :)
Moj meżuś powiedzial ze sam mi kupi test jeszcze przed sylwestrem bo tez sie denerwuje. Mam dziwne kucie w podbrzuszu... nażarłam sie jak nie powiem co. Pierwszy raz po zjedzeniu mnie tak wywalilo.. wysylam zdjęcie :P:D tylko sie nie przestraszcie :D hehehe
Zdjęcie2558.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry