Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ty jak się czujesz? Bo ja umieram na ból głowy i zęba - znowu chyba zatoki ale głowy sobie nie utnę
a szkoda 
nagapalma-jutro kupuje test i we wt. go bede robic... chce aby był pewny... nie zniose kolejnego rozczarowania... musze to wiedziec...dzień dobry !!!
lil - mogła to byc jelitówka, mój mąż też miała, siostrzenica i kuzynka, chyba jakis wirus panuje ... współczuję
misia- moze zrób test, jesli jestes juz tyle dni po terminie, to pewnie wyjdzie Ci o każdej porze dnia ... Z tego co piszesz, to jakies objawy masz , więc ...
Jestem taka obżarta po tych świętach, że nie wiem ... ;-) Zjadłam obiad i mysle, co by tu jeszcze wtrynić ... hihi brzuchol przestał bolec na dobre, wiec moze to tez była ta grypa żołądkowa... Mam nadzieje,ze miło spędziłyscie świąteczny czas ...
Ale ja dalej zostanę z tymi 5 dniami wyrwanymi z życiorysu: 39 gorączki, ból taki że ledwie Mefacit (przy raku kości) działa - jak tak dalej pójdzie to na morfinie zacznę jechać
A tym że 4 cykle - powoli i spokojnie a się wam uda
Trzymam kciuki.