• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc babolki ja na chwile [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT],mąż jest w domku do nastepnego poniedzielku, i wlasnie odpalil kompa bo z nowym rokiem jest zmiana watu i wciaz ma telefony z firmy ,wiec jak odpalil to ja oczywiście kozystam.. [FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT]

GWIAZDECZKA,MISIA1111,KOCUREK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za jutro-szybko dawac znać [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

SOL- prosze juz sie zabierać za rodzenie [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a060.gif
[/FONT]

PSZCZOLKA- zdrówka dla Natalki!! [FONT=&quot]
n040.gif
[/FONT]

PALEMKA- jestem,jestem -po 14.00 dopiero siostra z mężem i 3,5 letnią Julką pojechali i doprowadzamy chatke do porządku.. [FONT=&quot]
a108.gif
[/FONT]

SERGEEVNA- mam to samo-niech ten 2010 sie skończy z utęsknieniem czekam na 1 stycznia 2011 [FONT=&quot]
h085.gif
[/FONT]

pozdrawiam wszystkie babeczki!! [FONT=&quot]
buziakep9.gif

[/FONT]

Witam,
za wszystkie testujące trzymam kciuki :)
też mam nadzieję, że 2011 rok będzie lepszy niż 2010 ...

Wszystkim ślę nadal neutralne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć kobietki,

święta już się skończyły , ale ślę Wam spóźnione życzenia, przede wszystkim zdrówka i II kreseczek dla starających się:)
Gwiazdeczka - wybacz mi , poprzednio taką straszną gafę popełniłam, od dzisiaj mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&.
Sol - Ty to masz przygody z małą, uparta będzie dziewuszka :-D
Testowałam tydzień temu i wyszły II kreseczki, ale ta druga taka trochę za słaba, w czwartek byłam na wizycie, nic nie było, śluzówka ok 2 cm - ponoć prosi się o pęcherzyk. wg OM powinien być 7 tyg. wg USG - ok 3-4 , HCG z czwarku 943 , z dzisiaj 2035 ( nie bHCG - ponoć to samo ale nie do końca co HCG ;-)) - zastanawiam się czy nie mało przyrasta? :-( W środę idę znowu - strasznie się boję, bo ciąża jest - ale czy we właściwym miejscu.

Gwiazdeczko - kciuki zaciśnięte :tak: :-)

mama - ja chętnie, ale rozwarcia brak bo skurcze dzisiaj już 80% sięgały na ktg :dry:

Ja prędzej męża zabiję niż urodzę :dry: Ciekawe czy wezmą to jako zbrodnię w afekcie :-p

cześć Dziewczyny
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie i dopiszecie do staraczek :)
Starania zaczynamy od tego cyklu :)
Bardzo bym chciała, żeby udało się jak najszybciej, a z drugiej strony nie chcę się nakręcać ;)

reklama
czesc - margarytka - jasne, ze przyjmiemy, mam nadzieje, ze szybko ci sie uda ... &&&&&&&&&&&&&&&&& "Ile masz lat ?
anastazja - gratuluję !!!!!!!!!!
mama - posprzątałas już ?
sol - ja sie na skurczach nie znam , ale 80 % brzmi powaznie :P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry