• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
palemka - skala jest do 100 :-D Ale to podobno jeszcze nie to :-p Ja też się nie wyznaję - Karolę miałam wywoływaną na szybkiego :sorry:

reklama
SOL- no to rozwarcia życze-wiesz co jest dobre-SEX:tak::-D:-Dpisze z autopsji;-):-)
PALEMKA- tak ,posprzątane,teraz szykuje dzieci do spania:happy2:
ANASTAZJA- gratuuuluje!!:tak:
MARGARYTKA- witamy,pisz smialo:tak:

A ja mam 26 i podejscie ... hahahhaha milionowe chyba będzie ....... :-D ale kapa, mam nadzieje, że 2011 będzie lepszy, byłam dzis w empiku kupiłam sobie dwie ksiązki, więc zaraz zmykam, Hitlerjugend i Nietschego - może czytałyście - ??

Ostatnia edycja:
mama - niestety jak czop wypadnie to nie wolno seksiku :-( A czop już wylazł :dry:

Spadam robić babeczki z Karolą zanim M mnie do cna z równowagi wyprowadzi :no:

PALEMKA- takich nie czytalam...przyjemności :-):;-)

bajka sie zaraz konczy i dzieci ida spać i wieczor dla siebie.

u mnie sytuacja wygląda tak:
dzis mam 14 d.c. i po ostatnich wydarzeniach chcialam poczekac 2 cykle,ale...organizm sam mi dal znac ,ze chyba wraca do normy bo w 8d.c. baaardzo czulam lewy jajnik ,w 9d.c. pojawil sie śluz plodny wiec dzialaliśmy(z obawami ,ale i z nadzieją ,ze moze tym razem ....)potem podzialalismy jeszcze w 11d.c. bo nadal byl śluz plodny i jajnik pracowal ;-) dzis juz śluzu brak wiec jesli owu byla to obstawiam sobote...

nie mierze tempki,nie mam testow owu,nie biore żadnych lekow na owu-od środy znowu biore folik i to wszystko.
termin @ mam na 8 stycznia takze też prosze o trzymanie &&&&&& moze tym razem zagniezdzi sie jak należy i dzidzia bedzie silna!!!!!

SOL- trzymaj sie -rozumiem i Ciebie i Twojego M..

A u mnie wyglada tak, że dupa blada, jestem bezpłodna jak nie wiem co i nigdy dziecka mieć nie będę !!! Pogodziałm się z tym i wcale nie mam zamiaru odchodzić, lubię z Wami pogadac i tyle ... ;-)
Za 100 lat i tak będzie wszystko jedno ..... :-(

reklama
Hej dziewczyny

U mnie nic nowego... czekam sobie spokojnie jak na wojnie (!!) na @... rano taka beżowa odrobina i na tym koniec.. potem brzuch bolał, bolał i właściwie to skończył boleć... no i nic... ciiisza :-(

O rany palma bo normalnie przynajmniej klapsa powinnaś dostać za swoje nastawienie... ;-) Fajnie, że jesteś.. mówie Ci, daj mojemu kocurowi chociaż szansę na przyniesienie Tobie szczęścia!!! :-D

mama!! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry