• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KOCURKU- a na kiedy Ty masz termin @??
beżowa wydzielina to dobry znak-ja teraz też taką mialam -jak pianka z capuccino-ze tak porównam ;-)

MARGARYTKA- o Zuze i Domisia po 8 miesiecy i są po hormonach bo ja nie mam owulki :-(
teraz dzialamy od lutego ale jak juz sie udalo w tamtym cyklu to niestety....

Witam wieczorową porą:-)
Ale naskrobałyście, ciężko Was nadrobić. Witam nową staraczkę i powodzenia życze.

Kocurek- trzymam kciuki, oby te plamienia były zwiastunem fasolki.

Palma- jeśli zaczniesz sobie wmawiać, że nigdy nie zostaniesz mamą to tak sie stanie. Wiem, że ciężko wierzyć po tylu staraniach że może sie udać, ale jeśli chcesz zostac mamą to chyba nie masz wyjścia jak myśleć pozytywnie :-) Robiłaś jakieś badania, hormony, nasienie mężą itd?

Mama- fajnie by było, gdyby Wam sie udało w tym cyklu:-) Ciągle Ci kibicuje.

Sol- córeczka nie spieszy się chyba na świat ;-)

Pozdrawiam całą resztę staraczek i zaciążonych:happy2:

KOCUREK- u mnie też bylo tyci i jednorazowo-więc moja droga- &&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jeszcze bardziej!!! kiedy testujesz -jutro???

ja mam cykle 26dniowe a w listopadzie testowalam w 27 d.c. i od razu wyszly II kreski-ta ciążowa bledsza,ale widoczna ;-)

KALA- dziękuje-ja też za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&!!

Ostatnia edycja:
Cześć laski ;-)
Ja tylko na chwilkę korzystając z ciszy i spokoju ;-)
Jestem powiedzmy zadowolona ;-) Dwa dni przed moimi urodzinami bierzemy ślub :-) mam już wybraną sukienkę
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_008010351885_-1?breadcrumb=Home~Women~Dresses
teraz tylko mam nadzieję ,że Nikola poczeka do 29.01.2011r aż weźmiemy ślub :-)
Tyle w sumie u mnie bo jak na razie na szczęście skurcze przystopowały i oby już do końca.

mamuś to ja teraz trzymam &&&&&& i niech będzie co ma być ;-)
sol a już myślałam ,że się rozpakujesz w te święta ,ale coś czuje ,że to kwestia tygodnia i lecisz ;-)
naga kochana ,a ja mam nadzieję ,że kiedyś doczekasz się tego cudu i fajnie by było jednak prędzej niż później ;-)

Resztę standardowo już zapomniałam :-) więc pozdrawiam wszystkie ,żebyście mnie tu nie zlinczowały :-)

MARCEPANEK- czesc-dziękuje:tak:mam nadzieje,ze bedzie si-jak w kazdym cyklu..
a sukienka taka subtelna-śliczna- &&&&&&&&&&& zeby Niki poczekala!!!

Dzięki mama przeogromne!!!! Rany Julek nie myślałam testować ani w dniu @ ani dzień po... ale może rano się skuszę..... Dwa teściki siedzą w szafie ;-)

Cześć kala też dziękuję ale jestem coś straaaaasznie sceptyczna ;-) po prostu zachowuję zdrowy dystans (Kłamstwo!!!)

KOCUREK- pewnie,ze klamstwo-tak Ci nos urusl,ze mi w monitor stuka:-);-):-)
jak zrobisz testa-tymbardziej,ze masz w szafie to daj szybko znać-potrzebujemy dobrych wiadomości!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mama trzymam &&&&&&& tym razem sie uda wierzymy mocno ;)

Czarny kocur taaaak ja tez mam taki zdrowy dystans ;) już siedze jak na szpilkach

Sol nio rozpakuj ten swój prezent ;) czas juz ;)

Marcepanek sukienka śliczna taka romantyczna ;) trzymamy kciuki zeby sie wszystko udało;)

Nagapalma nie spoczniemy nim poczniemy ;)

KrólowaFal to my jesteśmy równolatki ;)

Ja już świruje. Czuje jednak zbliżająca sie @. Jest jeszcze nadzieja. Jutro ide do gin, bo mi sie jakaś infekcja przypałętałą zobaczymy co powie. Może zrobie od razu hcg ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry