• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama serdeczne dzięki!!! Przyznam się, że ogromnie się stresuję, czy dobrze to wszystko wypadło. Płodnego śluzu nie mam już od wczoraj. Ale dziś jeszcze boli mnie ten lewy jajnik!!! Wczoraj w nocy to normalnie śmiałam się, że rodzę to jajeczko;-) tak mnie bolał. A dziś cały dzień prawie nic i teraz trochę boli. Ogromną mam nadzieję, że 13 stycznia zakomunikuję Wam, że zafasolkowana jestem.
Za Ciebie też trzymam mocno bo doczytałam, że igraszki jakieś były i pająki i takie tam inne cudeńka:-) Śmieję się że ja to na głowie chyba jeszcze tylko nie stałam żeby zajśc w ciąże...ale jak tak dalej się tema rozwinie to pewnie jakąś pozycję podsuniecie:-)
Sol czekamy na Twoją kruszynkę. Myślałam, że po świętach to już same gratulacje płynąc będą...trzymam kciuki, żdeby dobrze było i lekko.
Prze de mną badania prolaktyny i progesteronu. Wiecie może jakie stawki chodzą za te badania???

Kurcze plotę prawy jajnik!!! Normalnie stres...jak najbardziej prawy. Dokładnie 5 lat temu 27 grudnia poczęła się moja córeczka i jajeczko też było z praego jajnika:-) OGROMNIE LICZĘ NA JAKIŚ CUD!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama - chwilami miałam ochotę wywalić już telefon przez okno a jak wczoraj moja matka zadzwoniła to była jazda że mi się "kwa mać" wyrwało przy Karoli :-p A Kaja co zrobiła? Poszła do tatusia i mu mówi że babcia dzwoniła i że mama jest zła i krzyczała na babcie i że "kwa mać" :-D Płakałam ze śmiechu ale trzeba było jej wytłumaczyć żeby tak brzydko nie mówiła :-D Ale złość się na taką :-D

misia - trzymam kciuki za jutro :tak:

nikusia - ale chociaż sobie pierożków podjadłam w święta :-D

To skoro my z Emi w dwupaku jeszcze to:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie ma jak dobre pierożki!!! Życie oddam za pierożki z kapustą i grzybami!!!
Sol trzymaj się!!! Dobrej Nocy dla Was dziewczynki!!!
Ja czekam na swojego M i kto wie:-) może go jeszcze dopadne:tak:

Misia - trzymam &&&&&&&, jutro z samego rano będę czekała na wieści, Ja bladą drugą kreseczkę zobaczyłam 10 dni po terminie. Koniecznie napisz od razu a najlepiej zdjęcie na pamiątkę zrób:-) Ja zrobiłam:-D Obym miała komu pokazywać ( chodzi oczywiście o fasolinkę która mam nadzieję dobrze się rozwija).
Nikusia - no to czekamy do 13 :-) Ja uważam że jest to bardzo szczęśliwa liczba.

reklama
więc i ja dla wszystkich starajacych się jak i testujących posyłam pozytywne wibracjie i całe miliony fluidków na babeczke :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~