• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To jeszcze troszkę i odczarujesz ten 10 t.c!!!!!
Idę posprzątam po chłopakach( mieliśmy gości:-D) i spać , a jutro z rana zjawiam się tu patrzeć jak testy wyszły :) Dobranoc

No to ja pewnie dziś będę ostatnia tutaj :-)
Nie wiem, czy jutro uda mi się do Was zajrzeć, ale będę się starać dorwać neta gdzieś. Raniutko jadę do Gdańska - mój G. ma tam sprawy służbowe i mnie zabiera :-) Cieszę się, chociaż nie lubię zostawiać syna w domku... Nasmażyłam więc młodemu schabowych na dwa dni, ziemniaczki, suróweczki, ciasteczka i murzynek też już gotowe i myślę, że da sobie radę beze mnie :tak: Chyba nie jestem nadopiekuńcza...? :dry:
Jutro 29dc - będzie jeden dzień po terminie, naprawdę wolałabym nie testować, ale jeśli sie odważę to na pewno dam znać jeszcze rano przed wyjazdem, choć nie spodziewam się takiego szczęścia bo w tym roku raczej nie zasłużyłam... :zawstydzona/y: ale może w przyszłym... :blink:
Na razie! I jakbym wróciła tu w środę wieczorkiem to liczę na kilka wspaniałych wieści!!! :-) :-) :-)

Kocurku, a wyobraź sobie, że nie będziesz ostatnia ;-)

A powiedz kochana, jak się czujesz, co?... Na @ jakieś dolegliwości, czy nie ma wcale, hmm?..

Kockurku-ale Ci dobrze że możesz pojechać z tym swoim..Moj ukochany o 7 wyjechał do Wrocławia i wraca we środę. Wiec jutro bede caly dzien sama w domu.I jak nie ten rok. To od 2011 trzeba ostro brać sie do roboty :) &&&&&&&&&&& :*

Witam sie dzisiaj :))
Wpadłam na chwile sie przywitac i powiedziec ze jeszcze zyje ;-) Mam nadzieje ze spedzilyscie te swieta w gronie rodziny i w milosci :):)) Ja dostałam na chwilke tylko kompa, bo jestem u rodzinki, wiec nie bardzo mam dostęp do internetu, ale na szczescie brat laptopa przywiozl ;-) A więc u nas wszystko w porządku - mam nadzieje ze u was też. :))
Przesyłam wszystkim starającym się i testującym ogromną ilosc &&&&&&&&&&& i niesmiałych ~~~~. A więc trzymajcie sie kochane, widzimy się 3 :)))

P.S wybaczcie ze skopiuje ten post na inne wątki ale nie mam czasu by wymyslac nowych :))

Buziaki!;-):happy2:

No ziewczyny testujące czekamy na wyniki!!

A mi męża połamało. A dokładniej plecy ma sztywne. Wczoraj dotransportowanie go do domu było niezłym wyczynem bo on ledwo chodzil już nie mówiąc że miał wsiąść do auta... Strasznie było mi go szkoda. No ale do domu musiał dotrzeć. Wsadzić go do auta pomagał teść a wysiąść musieliśmy poradzić sobie sami. Po raz kolejny cieszę się, że mieszkamy na parterze... Dzisiaj do lekarza go wlokę.

Wpadłam na sekundkę - bez niespodzianek - I kreska. Byłam na to przygotowana, więc bez dramatu :tak: Miłego dnią i trzymam mocno za pozostałe testujące dziś!!! :-):-):-)

sergeevna wczoraj mnie brzuch bolał jakbym miała @ ale nie miałam... nie czuję się ani tak ani siak... ;-)
misia bardzo się cieszę, że jadę, ale jako pasażer to umieram na mdłości i wymioty,:confused: więc nie wiem czy dożyję i morze zobaczę!! :-D

Ostatnia edycja:
witam sie i ja jeszcze przed śniadaniem bo wlasnie wstalam;-)ale ,ze męża atakuja z pracy o rozne rzeczy i kompa wlaczyl to jestem na chwile...

KOCUREK- czuj sie utulona i skoro nadal nie ma @ to jeszcze jest nadzieja i za to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
a jak przyjdzie @ to dzialajcie dalej-mimo wszystko pająk jest przyjemny:-D:-D

KROLOWA FAL- witaj;-)zdrowka dla męża..
MUSIA- cześć i czolem:-)
SERGEEVNA- cześć kochana,jak tam u Ciebie-ktory masz d.c.???

reklama
:eek:czesc :-)

Nika - jeśli masz ochote na pierożki, to zapraszam do siebie, jutro znowu kulam ...

Misia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i co ?????????????????

Ela - czasem emocje biorą górę, dzięki za lanie ... :happy2:

królowa - a czemuz to męża Twego połamało ?'

mama - czesc czesc !!!

miłego dnia wszystkim :tak: u nas śnig pada i pada i pizga jak w Kieleckim - sol - bez obrazy :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry