• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKA- cześć kochana:-)
u nas w nocy nawialo i napadalo ,wlasnie mąż odśnieża przed domem..byl z psem na spacerze mowi ,ze zimnoooooooooooo jak byk!!!

MISIA1111,GWIAZDECZKA- jak taaaaam baby ???
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
No dziewczyny - gdzie te poranne testy? :-D

mloda - a gdzie tam się uspokoiło - skurcze mam ciągle regularne :-D Emi chyba nie bardzo wie jak się za wszystko zabrać :-p Ale dowie się :-D

mama - a jak tam u Ciebie samopoczucie poranne? co za psiak?

misia - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D

A ja na śniadanie dzisiaj serwuje babeczki czekoladowe z ciepłym mlekiem :-p Niezbyt zdrowe ale jakie dziecię zadowolone :-D

SOL- U mnie 15d.c. i raz mnie kluje 1 jajnik a raz 2...ogolne samopoczucie si:tak:
cieple buleczki poprosze DHLem kakao mam w domku:-p
PALEMKA- a no mam zwierza:-D:-D:-D:-D:-Dma 7 lat jest wielkości kota:tak:to jest sunia i ma na imię Nesta:happy2:

MISIA1111-GRATKIIIIIIIIIIIIIIII!!! SUPER TLUSTE KRECHY!!POPROSIMY O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gwiazdeczka,ewula-a jak u Was???????????!!!!!!!!!!!! my tu czekamy na wieści-odkurzac mnie wola a ja nie moge od kompa odejść..

PALEMKA,KROLOWA- to co-teraz my zachodzimy??;-)
i jeszcze LIL MAJA i PSZCZOLKA :-)

LIL- gdzieś Ty???????????????? ;):)

Mama no pewnie, że my zachodzimy, niech tylko mojego męża plecy przestaną boleć... Biedny będzie :-)

Czekamy na następne wieści!! Oby równie dobre!!

reklama
mama - nie bułeczki a babeczki :-D Jak samopoczucie Si to ok :-D A jak kują to znaczy coś działają :-)

Właśnie dzwoniłam w sprawie kołyski bo mnie przeca nosi :-p Jutro przesyłki będą w Kielcach :-D I mam nadzieję
że do piątku mi ją dostarczą :-D Spadam się położyć na chwile bo Emi mnie terroryzuje :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry