• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KROLOWA- no juz nie krzycz ;) wlasnie zjadlam ,jak zaczelam sprzatac to tak zeszlo,ale juz wciagnelam kanapki,zaraz wypije zieloną herbatke i bedzie si :))

MONISIA- no to czekamy na jutrzejszą relację z wizyty:))
moj gin mowi ,ze jak dzidzia jest chlopcem to juz w 13 t.c. mozna to stwierdzić...no nic czekamy z Tobą do jutra!!a jakby byl synek to bedziesz miala morze milości bo dla synka mama to najcudowniejsza kobieta na świecie-&&&&&&&&& za synka!!
No własnie powiedział to w 14tc, ale ja jakos sceptycznie jestem do teo nastawiona....moze dlatego ze Zuzia woli siostrzyczke...eh....
KRÓLOWA - no własnie mi w sumie obojetnie, ale jesli chodzi o Zuzu to pewnie lepiej gdyby to była dziewczynka.....ja to tylko chce zeby było zdrowe!!!!!

czesc dziewuszki!!!

a zauwazyla choc ktora ze przepadlam jak kamien w wode czy nie!!!!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: :)

spakowalam sie i na spotnanie 25-go wzielam bilet do PL
jetsesmy juz u moich riodzicow od niedzxieli 26-go :) zaraz zmykamy na spacerek na sanki !!!!!

nie nadrobiue was ale kilka stron wyrywczo przeczytalam i tyle co soie dowiedzialam to :

misia : GRATULUJE SERDECZNIE II KRESECZEK!!!!!! :))))))))))))))))))

Marcepanek : suknia piekna! lubie takie ! ps. jak sie czuejsz? jak sie ma nikola ????

sol : no a ty widze wcaz w dwupaku!!!! hahahah nie w swieta top moze w sylwestra nam urodziesz ??? ;) zartuje!!!!
ale kolyska na pewno zdazy hihi - i super ! :)

Witajcie kochane mamy i przyszłe mamy :)
My co prawda także planujemy następne dziecko tzn drugie :) synek ma 15 miesięcy ale nie jakos intensywnie :P Jak bedzie to super :)
Zobaczymy co przyniesie czas :):):):)
pozdrawiam was bardzo mocno i życzę Powodzenia dla tych ktore sie starają :):):) I gratuluję juz tym co noszą pod serduszkiem swojego bobaska :-D

Cześć dziewczyny.
Ale nowiny od rana ;-)
misia1111 ogromne gratulację :-)
mamuś kochana jak się czujesz? Byłaś już u lekarza?

No i resztę już zapomniałam ...ciążowa skleroza.
Muszę dziś obdzwonić salony Aparta w BB bo kurde najmniejsze obrączki są od rozmiaru 9 a to o dwa za dużo buuuuuuu...

Gwiazdeczka - to &&&&&&&&& za następny cykl - taki noworoczny :tak:

mama - staram się odpoczywać ale chwilami się nie da :-p A to Karola coś chce, a to Emi się ułoży tak ze tylko siedzieć mogę choć chce poleżeć, a na dodatek to ciśnienie :no: Jedyne co mnie pociesza to to że Karola codziennie gada teraz z Emi, chce ją podsłuchiwać doplerkiem i tuli się do brzuszka mówiąc że kocha Emilkę :-D I wie już że Emilka się z nią nie będzie na początku bawiła tylko będzie spała i jadła i płakała :-p Jej to nie przeszkadza :-D No kochaną mam tą córcię :-D Zero zazdrości póki co i mam nadzieję że tak zostanie też i po porodzie :tak: To strasznie empatyczne dziecko :tak:

monisia - u mnie ja chciałam synka a Karoli i M było obojętne :-p A tu druga córcia - w sumie ekonomicznie dla nas lepiej bo wszystko mam dla dziewczynki :-) Ale jakoś tak mi smutno za Olkiem :sorry:

marcyś - jak to 9 za duża? Przecież 9 to jak dla dziecka :szok: Jezu ja mam 16 obrączkę :no:

hehe, mąż niedawno wrócił z zakupów bo go przegoniłam i teraz sam marudzi na to co kupił :-D Kupił szynki prawdziwej - patrz sporo sznurka w niej jest :-p I jak się śmiał żebym nie marudziła pakując do zamrażalki to jak mi teraz kanapkę zrobił to marudził że jak będzie znowu tam szedł to ma powiedzieć pani że jak będzie chciał sznurek kupować to pójdzie do pasmanterii :-D I dojdź za chłopem :-D Szynka bardzo dobra tylko rzeczywiście ilość tego sznurka przeraża :-p

sol ja mam bardzo małe paluszki ;-) Kostki są szersze od palca heh ;-)
Chłop na zakupach to ja już nic nie mówię bo mój jak idzie do sklepu to dzwoni 10razy :-)

Dziś oczy wokoło głowy bo młody nie chciał już zupełnie pampersa ,a lepiej uniknąć zlanej kanapy :-)
Dumna jednak z niego jestem niesamowicie bo woła i wciąż suche majteczki ;-)

JOSEPHINE- no to kochana witamy w PL:tak:;-)Ty w INOWROCLAWIU TAK???
przyjemnosci na sankach,moj Tomi wlasnie wrocil-dzieci sa bordowe na polikach,wlasnie pija kakao.

SOL- nie bedzie zazdrosci jak Karola tak teraz reaguje-moja Zuza tez tak reagowala i nie bylo zazdrosci po porodzie;-)

MAMUSKA23- witam Cie i powodzenia w dzialaniach :tak:pisz z nami jak masz ochote:-)
MARCEPANEK- powodzenia w szukaniu-ja tez mam calą biżuterie z apatru-u nich zmniejszych obraczke,ale czeka sie troche na to:sorry2:

marcyś - ja mam propozycję - przyjedź do mnie na dwa tygodnie - wrócisz do domu z brzuszkiem i jakieś 20 kg cięższa :-p ja cię tu kobito utuczę żebyś jak człowiek wyglądała :-D I gratki dla synka :tak: Moja już nawet w nocy ładnie woła więc też duma mnie przelewa jak rano majtki suche :-D

mama - to się cieszę bo bardzo baliśmy się zazdrości. Ale najwyraźniej trafiliśmy idealnie z różnicą żeby była na tyle mała żeby się później razem bawiły a na tyle duża żeby rozumiała wszystko i nie zazdrościła :-)

Od dwóch dni mnie strasznie piersi bolą :-( Nie dość że są pełne i muszę już z wkładkami łazić to jeszcze drażliwe jak sam pieron :-( Ehh... przynajmniej już mleczko w nich jest dla Emilki :-p Tylko czemu muszą tak boleć :dry:

AAAaaaaaa niech ta kołyska już przyjdzie :-D :-p

reklama
sol oj wiem jak to boli ,też już z pokarmem łażę i podnieść ręce w górę to masakra jak by cycki chciało oberwać...
mama wiem właśnie dlatego muszę po innych salonach się popytać bo czasu to już niewiele ,a ja najchętniej to i dziś już bym chciała mieć w domu te obrączki:zawstydzona/y:
josephine ja to ostatnio zagubiona na BB jestem i ciężko mi się połapać co kto i jak ,ale z góry przepraszam :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry