Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No własnie powiedział to w 14tc, ale ja jakos sceptycznie jestem do teo nastawiona....moze dlatego ze Zuzia woli siostrzyczke...eh....KROLOWA- no juz nie krzyczwlasnie zjadlam ,jak zaczelam sprzatac to tak zeszlo,ale juz wciagnelam kanapki,zaraz wypije zieloną herbatke i bedzie si
)
MONISIA- no to czekamy na jutrzejszą relację z wizyty)
moj gin mowi ,ze jak dzidzia jest chlopcem to juz w 13 t.c. mozna to stwierdzić...no nic czekamy z Tobą do jutra!!a jakby byl synek to bedziesz miala morze milości bo dla synka mama to najcudowniejsza kobieta na świecie-&&&&&&&&& za synka!!

A to Karola coś chce, a to Emi się ułoży tak ze tylko siedzieć mogę choć chce poleżeć, a na dodatek to ciśnienie
Jedyne co mnie pociesza to to że Karola codziennie gada teraz z Emi, chce ją podsłuchiwać doplerkiem i tuli się do brzuszka mówiąc że kocha Emilkę
I wie już że Emilka się z nią nie będzie na początku bawiła tylko będzie spała i jadła i płakała
Jej to nie przeszkadza
No kochaną mam tą córcię
Zero zazdrości póki co i mam nadzieję że tak zostanie też i po porodzie
To strasznie empatyczne dziecko 
A tu druga córcia - w sumie ekonomicznie dla nas lepiej bo wszystko mam dla dziewczynki :-) Ale jakoś tak mi smutno za Olkiem
Jezu ja mam 16 obrączkę
Kupił szynki prawdziwej - patrz sporo sznurka w niej jest
I jak się śmiał żebym nie marudziła pakując do zamrażalki to jak mi teraz kanapkę zrobił to marudził że jak będzie znowu tam szedł to ma powiedzieć pani że jak będzie chciał sznurek kupować to pójdzie do pasmanterii
I dojdź za chłopem
Szynka bardzo dobra tylko rzeczywiście ilość tego sznurka przeraża 
;-)Ty w INOWROCLAWIU TAK???
pisz z nami jak masz ochote:-)
ja cię tu kobito utuczę żebyś jak człowiek wyglądała
I gratki dla synka
Moja już nawet w nocy ładnie woła więc też duma mnie przelewa jak rano majtki suche 
Tylko czemu muszą tak boleć