• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol heh to chyba już z wrażenia się rąbłam ;-) Ty to już za niedługo możesz się rozpakowywać ;-) więc trzymam &&&&&&
serg my już tyle razy przekładaliśmy ten ślub ,że teraz to już nie ma mocnych na bank w styczniu musi być i już :-)

reklama
mama - wiem że musi - po za tym że chce a przedszkole mam 50 m od domu :-) Boję się tylko jednego, że ona tam te panie zajeździ swoją żywotnością :-D

marcyś - no już jedną próbę przed Świętami miałam :-p Dostałam leki na wstrzymanie na dwa dni żeby do pełnego 36tc dociągnąć i sterydy na rozwój płuc i wypisali mnie ze skurczami i bez leków do domu :-D Tak więc ja tylko czekam aż Emi nauczy się wywoływać rozwarcie i rodzimy :-D Ja jej staram się pomóc siedząc, bawiąc się na piłce ale to ona musi wleźć odpowiednio w kanał żeby rozepchać tą głupią szyjkę :-D

witam się we wtorkowe popołudnie, ja dziś do południa z siostrzeńcami byłam u mojej kumpeli, dzieciaki sie pobawiły, wcześniej na śniegu poszalały także ciocia jakąś atrakcję wymyśliła ;-)
Misia gratulacje :-)
SOL jak przyjdzie czas to się Emila wszsytkiego dowie i zadziała w czas ;-)

MISIA1111- no to teraz umawiaj sie na izyte i daj znać :tak:
MLODAM- cześć ,jak tam u Ciebie-kiedy wizyta??jak sie czujesz??

SERGEEVNA- ja chcialam sie polozyc po obiadku bo tak mnie glowa rozbolala ,ale pogadalam z Wisieńką(1godzine i 36 minut:szok::-D:-D),potem kawa,potem dzieci i tak zeszlo...

a jak u Was popoludnie mija...u nas leeeniwie:-);-)czasem trzeba sie w tym pędzie życia troche zatrzymać:tak:

hejka mama u mnie OK, wierzę że tak pozostanie, biorę luteinę, obecnie na urlopie, planuję w przyszłym tyg zachorować... ;-) wizytę mam 13 stycznia, ale powiem CI że jakoś nie mam tak, ze nie mogę się doczekać, cierpliwa jestem, choć nie powiem że mnie nie ciekawi jak tam jest ale czuje że inaczej niż dotychczas.
a jak tam macie plany na Sylwka?
ano dokładnie czasem trzeba zwolnić, bo co to za życie w ciągłym biegu, lataniu. trzeba odpocząć nacieszyć się rodziną, posiedzieć w domku.

reklama
hej
ja wpadlam na chwile, bo komputer jets w pokoju malego i wieczorami nie moge pisac a mama wi fi to nie ma :)
zaraz lece na zakupki dla dzieci kuzynostwa jakies prexzenty

marcepanek, mama : doczytalam ze lubicie bizuterie apart : ja tez uwielbiam ale nigdy nie mam okazji pojechac do wiekszego miasta ( mama -tak ja z inowroclawia) zeby cos wybrac ale jak patrze na reklamy w tzoim stylu to 90% tego co robia CHCIALABYM MIEEEEEC :)
uwielbiam piekna bizuterie
jak urodzilam poldusia to maz mi podraowal pierscionek Mauboussin :) mam nadzieje, ze kiedys podaruje go corce , bo synozej bym nie chciala hahahahahahaha
a na druga dzidzie chyba mu podsune pomysl z czyms od Chaumet ;) o ile do tej pory pracy nie straci
ale co tam! ja nosze 9 m-cy i rodze to maz chyba moze ciut popracowac na pierscionek do chaumet ;) no nie?
wiem - straszna jestem hihihihiihihihihi...

marcepanek : jak sie czujesz? uspokoila sie nikola?

sol : 3mam za was kicukim zeby emila juz dlugo nie meczyla i cycuchy zeby poszly w ruch ;) a core masz kochana,dobre madre dziecko! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry