Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PALEMKA,KROLOWA- to co-teraz my zachodzimy??;-)
i jeszcze LIL MAJA i PSZCZOLKA :-)
A u nas dzisiaj 9dc... Do owu daleko, ale plodne od soboty ;-)
Trzymam kciuki, mimo wszystko, bo nigdy nic nie wiadomo 
GRATULACJE!!!!!! :-)
A ja już w Polsce daaawno nie byłam...
Ostatni raz we wrześniu 2009... :-( Też bym pojechała, ale nie ma jak... 

Znajomy gin się ze mnie śmiał ze kobieta psychiką może wstrzymać poród np o na coś czeka
A ja czekałam na Święta żeby pierożków babcinych się najeść a teraz na kołyskę więc wszystko jest możliwe
Pożyjemy zobaczymy
Póki co pięta pod żebrami to standard jak zaczyna się głodna robić 
A na dodatek już mnie tak biodra nawalają od leżenia na boku że tragedia. Staram się w nocy zmieniać bok ale Emi wyraźnie woli prawy i po dzisiejszej nocy tak mnie boli prawe biodro że nawet siedzę na fotelu na lewym półdupku bo prawy boli :-( Dobrze ze z Emi mi się odleżyny chociaż nie zrobiły bo z Karolą od leżenia na lewym miałam odleżynę taką siną i bolącą 
A bardzo bym chciała żeby od września poszła do przedszkola i składam papiery do naszego przedszkola ale czy się dostanie tego nie wiem bo ja nie pracująca a do naszego przedszkola są tłumy kolejkowe
No ale spróbować warto
Tym bardziej że chce iść do przedszkola znowu bo pamięta w wakacje jak się dobrze bawiła z dzieciakami
A i ja bym odpoczęła od tej gaduły
Ostatnio tak się rozgadała że jej się jadaczka nie zamyka
Podobno tatuś jak był mały też był taki gaduła