• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Żabeczki moje Kochane :-)

PALEMKA,KROLOWA- to co-teraz my zachodzimy??;-)
i jeszcze LIL MAJA i PSZCZOLKA :-)

mama05 - o mnie zapomnialaś?... :dry: A u nas dzisiaj 9dc... Do owu daleko, ale plodne od soboty ;-)

Gwiazdeczka, Kocurku - tulę Was mocno, bo wiem, jakie to uczucie zobaczyć tylko 1 krechę... :-( No ale nie ma jeszcze @, więc "wszystko się może zdarzyć"... :tak: Trzymam kciuki, mimo wszystko, bo nigdy nic nie wiadomo :tak:

Misia1111 - no i mówiłam, że będą II krechy?! :laugh2: GRATULACJE!!!!!! :-)

Sol - może Emi nie wychodzi jeszcze, bo czeka na tą kołyskę?... ;-)

Josephine - ale fajna sprawa, taki spontaniczny wypad! :tak: A ja już w Polsce daaawno nie byłam... :dry: Ostatni raz we wrześniu 2009... :-( Też bym pojechała, ale nie ma jak... :dry:

Marcepanek - a kiedy wasz ślub, Kochana?.. Ja jak zwykle niedoinformowana :dry:

Ostatnia edycja:
SOL- przyjdzie kolyska i bedziesz ja oglądac z kazdej strony a potem polecisz rodzić..a Karola jak bedzie mogla Ci pomoc przy Malej to nie bedzie zazdrosna o czas Jej poswiecany-niech Ci podaje pieluche,chusteczki czy kremik i bedzie si-a Ty dajesz Karole do przedszkola od wrzesnia???

MARCEPANEK- na pewno znajdzies cos dla siebie:))i beda to piekne obrączki i wogole wszystko bedzie si- macie jeszcze miesiac :):):)))

PSZCZOLKA- jak tam Natalka???lepiej ??

SERGEEVNA- no tak jak moglam....Ty też z nami zachodzisz w nowym roku!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&& za plodne i owocne dzialania !!! :):))
MARY-BETH- Ty tez z nami zachodzisz ,nie ma bata..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - no, już lepiej ;-) A wogóle, doszła do Ciebie karteczka może?... ;-)
marcepanek - to jeszcze trochę czasu masz, możesz spokojnie poplanować wszystko :tak: A u nas ślub... nie wiadomo kiedy ;-) Jak znam życie, to razem z chrzcinami będzie ;-)

SERGEEVNA- nie kochana,poki co nic nie doszlo..

ja mam dzis 15d.c. wiec jeszcze 11 i sie okaze..juz oczywiscie nogami przebieram,ale nie ma wyjscia trzeba czekać..

Mama najgorsze to czekanie właśnie... :dry: Ale trzymam kciuki Kochana - wszystko się okaże już niedługo! :-) Czekam razem z Tobą, bo ja mniej więcej w tym samym czasie będę miala owulkę, więc też czekam... ;-)

sergi - możliwe :-p Znajomy gin się ze mnie śmiał ze kobieta psychiką może wstrzymać poród np o na coś czeka :-p A ja czekałam na Święta żeby pierożków babcinych się najeść a teraz na kołyskę więc wszystko jest możliwe :-D Pożyjemy zobaczymy :-D Póki co pięta pod żebrami to standard jak zaczyna się głodna robić :-D

marcyś - nie no ręce mogę jeszcze podnosić ale przytulić się do M czy Karoli to koszmar :dry: A na dodatek już mnie tak biodra nawalają od leżenia na boku że tragedia. Staram się w nocy zmieniać bok ale Emi wyraźnie woli prawy i po dzisiejszej nocy tak mnie boli prawe biodro że nawet siedzę na fotelu na lewym półdupku bo prawy boli :-( Dobrze ze z Emi mi się odleżyny chociaż nie zrobiły bo z Karolą od leżenia na lewym miałam odleżynę taką siną i bolącą :sorry:
A nie w styczniu mieliście brać ślub?

mama - no już pomaga, mamę przykrywa jak się kładę, doplerka podaje żeby posłuchać serduszka, a nie mam zamiaru jej zabraniać pomagać przy Emi - byle z głową żeby jej krzywdy nie zrobiła :sorry: A bardzo bym chciała żeby od września poszła do przedszkola i składam papiery do naszego przedszkola ale czy się dostanie tego nie wiem bo ja nie pracująca a do naszego przedszkola są tłumy kolejkowe :sorry: No ale spróbować warto :tak: Tym bardziej że chce iść do przedszkola znowu bo pamięta w wakacje jak się dobrze bawiła z dzieciakami :tak: A i ja bym odpoczęła od tej gaduły :sorry: Ostatnio tak się rozgadała że jej się jadaczka nie zamyka :-D Podobno tatuś jak był mały też był taki gaduła :-D

Spadam zobaczyć co mąż na obiad kombinuje bo ostatnio nie pozwala mi się męczyć w kuchni bo skurczy dostaję bardzo mocnych wtedy :-p

A widzisz, Sol ;-) Czyli to jednak może być "to" ;-)Ja trzymam kciuki, żeby Emilka wytrzymała do 38tc i wtedy ruszyła na spotkanie z Rodzicami :tak:

reklama
SERGEEVNA- no to czekamy obie :)) w grupie razniej ;))
SOL- ja tez nie pracuje a Domi sie dostal a przedszkola tez oblegane,wiec warto spróbować:)Karola tez juz potrzebuje kontaktu z takimi gadulami jak Ona dla Jej rozwoju i interakcji w grupie:)

ja juz powoli przygotowuje obiadek-czekamy az sie ziemniaki ugtują i bedziemy jeść:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry