• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- ni mam nadzieje,ze dzialają te jajniki i to bedzie dobre dzialanie-czyli umieszczenie dzidzi tam gdzie trzeba :-)
kladz sie kochana i odpoczywaj
i dal Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolyske dostarczoną w piątek ;-)

KROLOWA- wygrzej dobrze męża i do dziela:)

ja poodkurzalam gore i dól,wypilam kakao i wlatuje co jakis czas na bb ;)
uzaleznienie to sie nazywa czy jak ;-)

Tomi zaraz idzie z dziećmi na sanki chociaz na 30-40 minut...

reklama
GWIAZDECZKA- przytulam i podaje cieple lody i czekoladke na poprawe humorku a Sol poda babeczki i jakoś dasz rade ...szkoda,ale z nowym rokiem nowe sily-niech @ przylezie jeszcze w starmy roku bo to bedą jej ostatnie podrygi ;)

Witam moje Kochane babeczki!!!!
Przesyłam porcyjke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
MISIA1111 - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!SPOKOJNYCH 8 MIESIECY KOCHANA!!!!!!
KRZYSIENKO - widze ze smopoczucie lepsze, baaardzo sie ciesze i mocno Cie sciskam!!!!!
GWIAZDECZKO - tulam Słoneczko....i przesyłam &&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl!!!!!!

Mama, dzieki Ci, takie slowa naprawde pomagaja przetrwac:tak:Styczen juz niedlugo :-) Kolejne starania z clo i mam nadzieje, ze tym razem z pregnylem:wściekła/y:bo moje pecherzyki choc sie tworza, to nie pekaja...

MONISIA- cześć i dzieki :tak:
a czy u Ciebie juz wiadomo Kto w brzuszku mieszka???imiona wybieracie??;-)

GWIAZDECZKA- bardzo prosze-ja na Wasze wsparcie tez zawsze moge liczyc:tak:
i pewnie ,teraz probujcie z pregnylem!!!musi sie w koncu udac a skoro rosną i nie pekają a jest lek na pękanie to trzeba kożystać!!:tak:

moj poszedl z dziecmi na sanki..ja moze jakies sniadania w koncu zjem:-pbo ciagle cos rbie a teraz czuje ,ze opadam z sil...

MONISIA- cześć i dzieki :tak:
a czy u Ciebie juz wiadomo Kto w brzuszku mieszka???imiona wybieracie??;-)

GWIAZDECZKA- bardzo prosze-ja na Wasze wsparcie tez zawsze moge liczyc:tak:
i pewnie ,teraz probujcie z pregnylem!!!musi sie w koncu udac a skoro rosną i nie pekają a jest lek na pękanie to trzeba kożystać!!:tak:

moj poszedl z dziecmi na sanki..ja moze jakies sniadania w koncu zjem:-pbo ciagle cos rbie a teraz czuje ,ze opadam z sil...
Kochana jutro ide do gina, wiec moze cos powie, choc ostatnio powiedział ze wyglada mu na chłopca...ale ja mu nie wierze, po 1 za wczesnie, a po 2 z Zuza mówił na poczatku to samo - wiec zobaczymy jutro.... Jesli chodzi o imiona, to mamy twardy orzech do zgryzienia...mi sie podoba Rozalia i Mikołaj, a mojemu mężowi Kacper, a ja sie na to imie nigdy nie zgodze bo zle mi sie kojarzy:sorry2:mamy takiego jednego w rodzinie i mi nie pasi....:dry:

Gwiazdeczka trzymaj się. Będziemy razem walczyć. Nasza kolej na zajście!!

Mama jak możesz do teraz bez śniadania być??!! Nie ładnie... :no:

reklama
KROLOWA- no juz nie krzycz ;) wlasnie zjadlam ,jak zaczelam sprzatac to tak zeszlo,ale juz wciagnelam kanapki,zaraz wypije zieloną herbatke i bedzie si :))

MONISIA- no to czekamy na jutrzejszą relację z wizyty:))
moj gin mowi ,ze jak dzidzia jest chlopcem to juz w 13 t.c. mozna to stwierdzić...no nic czekamy z Tobą do jutra!!a jakby byl synek to bedziesz miala morze milości bo dla synka mama to najcudowniejsza kobieta na świecie-&&&&&&&&& za synka!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry