• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziekuję za gratulacje, ale na razie przyjmuję tak nie śmiało, proszę o kciuki w środę.
mama - zaciskam &&&&.
witam nową staraczkę, jak już się potwierdzi moja fasolinka wyślę Wam milion fluidków:-)

reklama
EWULA- czesc i dziekuje:))a Ty kiedy masz termin @?? za Ciebie tez zaciskam &&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

ANASTAZJA- dziekuje ;-)
i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za środe masz zapewnione!!

Wita serdecznie po Świętach!!!!
Generalnie teraz po nich odpoczywam. ...niestety totalnie przejedzona:tak:
U mnie sytuacja następująca: jest 16 dzień cyklu i jestem już po owu. Ta bynajmniej mi się wydaje!!! Pzrytulanko było 14, 15, i 16 dzień cyklu:zawstydzona/y: normalnie szaleliśmy całe Święta:-) liczę, że owocnie. W niedzielę po późnym wieczorem a raczej już w nocy czułam silny ból prawego jajnika i dla pewności dziś rano zrobiliśmy 3 podejście:-)
@ planowo powinna przyjśc 12 stycznia gorąc liczę, że się nie pojawi. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. MIŁEGO WIECZORU!!!

ewula - chyba na wcześniaka niestety :-(

marcyś - sukienka śliczna :tak: , mi też się tak wydaje że kwestia tygodnia ale siłą ani jej nie wypchnę przeca ani nie zatrzymam. Chociaż z jednej strony chciałabym ją dotrzymać do tego 38 tc :-( Co ma być niech będzie byle szybko bo już zaczynam wymiękać :dry:

mama - już nam obojgu nerwy puszczają niestety. Ja już jestem coraz bardziej zmęczona tymi skurczami i tym ciągnięciem a na dodatek zajmowaniem się Karolą i znoszeniem jej ostatnich wybryków - bo chyba ADHD jej się włączyło jakieś :no: A M się boi i o mnie i o Emi i żebym mu w domu nie urodziła, o to ostatnie chyba najbardziej się boi :-p Ja mu się wcale nie dziwię ale z drugiej strony to on powinien mnie wspierać w tym czasie a nie dobijać i wnerwiać jeszcze bardziej :dry: A na dodatek pół rodziny już zaczyna codziennie wydzwaniać jak się czuję czy mam skurcze i czy idę na porodówkę :wściekła/y: Od wczoraj mam nieczynny telefon w związku z tym bo mi bateria padła po 48h od ładowania a wytrzymuje zwykle do tygodnia :dry: Na noc wsadzę go na ładowanie ale włączać nie będę - po porodzie tylko włączę na 10 min żeby zrobić fotkę Emi i wysłać mms-ki do was i tyle :-p Bo jakbym teraz włączyła to bym chyba siedzieć poszła za mordy na rodzinie w afekcie :-p

Spadam sobie pograć póki Karola zajęła się sobą a M mi nie skrzeczy nad uchem :-)

NIKUSIA- no to i za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:moze styczen bedzie owocny w wysyp fasolek...

PALEMKA- czytasz już??????

SOL- graj poki mozesz bo pozniej to karmienie,przebieranie,spanie,i uczenie sie organizacji dnia;-)wiem jk to jest z tymi telefonami co chwile-przy Zuni tak nie mialam bo urodzilam Ja 2 tyg.przed terminem,ale z Domisiem to przeszlam bo On urodzony dzien po terminie i to jest masakra takie telefony i smsy...

daj znac jak tylko sie co wydarzy:tak:
życzę cierpliwości kochana!!

kochane a wiecie jaki jutro jest dzień ?????????????? tak ,wiem ,ze wtorek ;-);-) Międzynarodowy Dzień Pocalunku :):):):):))))ale jajka-prosze sie jutro dużo calować :))

ja zmykam na dziś...wypilam ajerkoniak i troche mi w glowie szumi-idę pod prysznic i sie legne:)

do jutra-karaluchy!!
i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla starających sie dziś:):):))

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane. Test kupiony. Jutro rano bede testować...
Bardzo sie denerwuje mam nadzieje ze bedzie któraś tutaj by cieszyc sie albo powspierać mnie troszke .bo wiem ze bedzie ciezko...

reklama
Dzieki jestescie kooochane :) ale wkurze sie i to bardzo jezeli bedzie 1 krecha. to juz 9dzien bez @. wiec to bedzie bardzo dziwne.
na 3.01 mam umowioną wizyte u ginka... wiec jbc sie dowiem wszystkiego co i jak..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry