• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gusia jeszcze nie testowałam. Testuje jutro z rana.

Dziewczynki chciałabym wam życzyć szczęścia, miłości i spełnienia marzeń oraz tabuna dzieciaczków. Oby Nowy Rok przyniósł wam to czego pragniecie!

Ja zmykam do domu do pracy a potem na święta do rodziców.

reklama
KROLOWA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

daj znac rano!!
moze niedlugo bedziesz
[FONT=&quot]
g030.gif

[/FONT]

gusia-cześc ;-)
josephine- no widzisz Pysia by chciala przepis na slodziaka:-D:-Dnie ma -każda sama sobie radzi..

pysia- tez bedziesz miala takiego przystojniaka:tak:
MUSIA- papapapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kochane jestem znowu. Witam wszystkie te, z którymi się minęłam!!

Kocurku kurczaki mam nadzieję, że u Ciebie się fasolka mości i nie narobiłam Ci niepotrzebnie nadziei. Mogłam siedzieć cicho póki się nie wyjaśni. Ale będzie dobrze do nie??

Ja zakupiłam tabletki, ale z rozkręceniem się @ to był fałszywy alarm niestety, może to jeszcze potrwać parę dni, więc jeszcze muszę na nowy cykl czekać :(

Mama nie zniknęły - ale są słabsze niż wczoraj. Tak samo miałam miesiąc temu - niby plamienia się rozkręcały, potem ucichły i już miałam nadzieję, a potem na nowo się rozkręciły. Wredoty jedne, tak mnie torturować!

Nawet w nocy jak poszłam do kibelka to żywa krew poleciała, więc byłam pewna, że @ tuż tuż. Identycznie było w zeszłym cyklu. Ale nie wiem czy to jest normalne. Mam nadzieję, że tabletki to wyregulują.

Ostatnia edycja:
LIL- no to albo bedzie tak jak w zeszlym miesiącu ,albo te 14 razy daly efekt [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif

WYREGULUJĄ!!
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Za późno!!!! lil Za późno!! :-D:-D:-D Teraz biegam jak kot z pęcherzem co chwila sprawdzać czy coś się pokazuje dalej czy nie.... na razie n i c od wczorajszego jednego razu... ;-)

mama zabiegana... może by jej tak spaghetti podesłać... :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry