• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia wyobraz sobie ze od tego mrozu cos nam sie porobilo z antena odbiorcza i nie mialam w ogole internetu. teraz juz niby wszystko dziala ale jakis wolny jest...
kupilismy malej prezent ... i..:-) pier zapytalam meza ile wydajemy na prezent dla malej/ stwierdzil ze skoro mamy jedno dziecko to mozemy zaszalec.... i tak w szafie lezy schowane krzeselko uczydelko:-)wiem zwariowalam

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolka a jednak zaszaleliście. Faktycznie jak ma się jedno dziecko to można odżałować i kupić coś droższego :-):-) a to pod choinkę dacie Iwusi? :)
Ja kupiłam tą fontannę bratanicy i fajna ta zabawka - wygląda jak totolotek te piłeczki podskakują i wypadają :-D:-D:-D

Marcepanek to moja Emilka jest starsza od twojego synka o równe dwa lata bo ona też z 26.11. Trzymaj sie cieplutko musi być dobrze. Gdzie ty to dziecko chowasz w tym brzuszku????????????///

PYSIApod choinke dostanie, ale pewnie nie bedzie wiedziala czym sie bawic bo bedzie 6 dziecxiakow i pelno zabawe... to bedzie szalenstwo.
a to ja 40 tydzien. bylam wielka:-)

Ostatnia edycja:
pysia,czarny kocur ,pszczolka ,krlowafal ,musia ,josephine , wiolka ,gusia Dzięki dziewczyny :-)
królowa
mam synusia ponad dwa latka :-)
pszczółka na 17.00 idę :-) Oczywiście ,że dam znać ;-)
jos piękny i zarazem piekielny wiek ;-) wszędzie małego pełno ;-)
wioluś jak dla mnie mój brzusio mógł by być nieco większy ,a Ty pięknie wyglądałaś w tym 40tyg ciąży :-)
gusia 26.11 oblegany dzień i miesiąc przez wiele dzieciaczków ;-) Tyle żeby było śmieszniej mały urodził się równo miesiąc przed planowanym terminem bo miało być 26.12 ;-) a tu bum. A żeby było jeszcze śmieszniej urodził się w drugą rocznicę mamusi i tatusia ;-)

Wiolka oj tak byłaś wielka :))) a to będzie wesoło, że hej skoro 6 dzieciaków :-)
Marcepanek ;-);-)

wiolka : hej! jednak zaszaleliscie z krzeselkiem! i dobrze :-D
a wcale twoj brzuch jak na 40 tydzien jakis wielki nie byl !

marcepanek : ile ty masz masz lat? bo mamy dzieci w prawie identycz. wieku i my chyba tez jetsesmy wiekowo podobnie tak mi sie wydaje bynajmniej :)

ktos sie pytal ( chyba pysia) ile brzuch urosl do ciazy... do 19 tyg nie bylo nic widac (jak widac na zdjeciu) no ale pozniej wyskozyl w sumie w przeciagu kilku dni-tygodnia i po krotkim czasie bylo widac jedna wielka pilke
tutaj krotko przed porodem :
dorzucam jeszcze poporodowy rezultat :) poldus w szpitalu ma kilkanascie godzin kurczaczek moj... a dzis 2 lata od tego zdjecia mijaja... i od wigilii w szpitalu ... och ale mnie wzielo na sentymenty:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry