• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dominik wlasnie zszedl na dol z Myszka Miki i mowi"mamo prosze-urodzilem Ci 3 dziecko":szok::szok::szok::-D

na poprzedniej stronie napisalm wiesci od SOL:)

reklama
Mama no boski jest Twój synek , aż sie uśmiechnęłam :-D :-D

Oj KrólowaFal aleś zakręcona kobietko :-D to ja pisałam do Gwiazdeczki że brązy to nie krew i żeby się nie martwiła bo to gwiazdeczka ma plamienia brązowe :-) to Twoje zakręcenie może świadczyć tylko o jednym :-D

Co do testowania to boję się testować żeby się nie rozczarować :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przepraszam... Nie doczytałam albo nie do końca zrozumiałam... Mam nadzieje, że nikogo nie obraziłam. Ale to przez nerwy...

Mama widzisz jaki Twój syn pomysłowy??? :-)

witam wszystkie!

DZIEKUJE BARDZO ZA ZYCZENIA DLA SYNKA - KAZDEJ Z WAS
NIE BEDE WYMIENIAC PO KOLEI BO NIE CHCE KOGOS NIECHCACO POMINAC... DZIEKUJE!
synus zostanie wycalowany jak tyko wstanie!!!!

mama : ale domonis pomyslowy :) i swoja droga to jak ci chlopcy mamus dbaja o nie ;) kochany!

sol : 3mam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze!

a ja dzis w nocy zatrucie... mega bol brzucha, juz chcialam budzic meza i wolac pogotowie, nie moglam wstac takie klucie zoladka
no i zwymiotowalam 2 razy, a pozniej przeszlo i juz pewnie ok. 1h30 zasnelam spokojnie... ale co to bylo????:-(

nic ide robic kawe i czekam na mojego solenizanta a cos mu sie nie spieszy dzis..

krolowa,pszczolka-no pomyslowy Dobromir z Niego:tak:a jak Mu powiedzialam,ze to kobiety rodza dzieci a nie faceci to popukal sie palcem po brodzie i mówi-to bede duzo jadl-urosne i obronie Cie przed rekinem:szok::-D:-D:-D

dzieci.......

ja poodkurzalam tylko dól a teraz ide podlać moje 43 kwiaty:tak:

JOSEPHINE- no to nie zazdroszczę bólu,dobrze,ze juz przeszlo-ja masz to wypij herb.miętową..
a synusie są najukochańsze:)ale córeczki-kobietki też są urocze:)dlatego każdej z Was życzę parki !!tak...do pelni szczescia!

Ostatnia edycja:
KrólowaFal ej no, nie chciałam Cie zdenerwować. Uśmiechnęłam się że takie zakręcenie to fasolka może powodować :-) Ty nikogo nie uraziłaś ale jeśli ja Ci zrobiłam przykrość to przepraszam i nie gniewaj się kochana.

Nie denerwuje się. Po prostu nie mogę się doczekać. No ale już się uspokajam. Już będę grzeczna i będę uważnie czytać.

Powiedz mi Mama a skąd on wziął rekina?? :szok: Na prawdę pomysłowy ten Twój syn...

Pszczółko kochana ja się nie obraziłam!! Broń Boże. Dziękuję Ci, że mi zwróciłaś uwagę na sprawę. Teraz będę bardziej uważna!!

KrólowaFalNo to dobrze, że się nie denerwujesz bo to fasolce szkodzi. Rozumiem że nie mozesz się doczekać testowania więc juz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& coraz mocniej ale coś czuję, ze chyba będą buciki pod choinką dla meżusia :-)

Mama no Dominik jest rewelacyjny :-) też chcem syneczka :-)

reklama
Hejka Mama J jak tam szykujesz się do Świąt?
Hej Kocurek
Pszczółka nie każdą odrzuca od kawki, od jednej z dziewczyn słyszałam, że miała tak jak ja, ale później jej to przeszło i sobie popija ;-) Fajno fajno, ze już początek 8 tyg, ale boje się 10 L
Krolowa, pić mi się więcej chce, wydaje mi się że więcej jem, piersiaki się zmieniają, mdłości nie mam, jak zauważacie popołudniami nie ma mnie na forum-bo zazwyczaj jestem padnięta i śpię…

Wczoraj jakiś mega koras był we Wrocku i do domu wracałam zamiast 20 minut (około 7km) to jechałam … 2 godziny………… myślałam, że szału dostanę!!!! 50 minut stałam w jednym miejscu i ani cm się autobus nie przesunął do przodu…

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry