• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziendoberek! U mnie narazie lekkie brazy. Lutka dowcipna zapodana i czekam na rozwoj sytuacji ;-)

Sol - kciuki zacisniete z calych sil!

Pszczolka i Krolowa, za Was tez!!!

Mama, Kocur witajcie!

Lil - kup te tabsy bedzie oki!

Josephine - 100 lat dla syncia!!!!

reklama
Gusia wg OM początek 7t1d a wg usg w czwartek będzie pełne 5 tyg.
Pszczółka nie mdli mnie, ale jakoś mi nie smakuje i nie wchodzi. Ja 2 tydzień nie piję. wcześniej smakowała ;-)

Gwiazdeczka no z tym problemu nie mam, kuraka zajadam a rosołek tym bardziej, wogle mnie jakoś od jedzenia nie odrzuca. czasem na cos większa chcica, ale ja to wogle nie tłumacze że zachcianki, tylko po prostu się ma na coś smaka ;-)
a jakoś ostatnio to na kebaba, pizze... na same zdrowe rzeczy ślinka cieknie...:-p

A jak tam laski przygotowanie do świąt??

MLODAM- cześć dwupaku;-)
KOCUREK- baa,smakowalo:tak::-pdzis to ja juz zrobie obiadek-planuję rybkę-mintaja,do tego ogorek i ziemniaczki z koperkiem:tak:
GWIAZDECZKA- mam nadzieje,ze Ci lutka ladnie wszystko unormuje:tak:!!!&&&&&&

wiadomosc od SOL
POKI CO ZOSTAJE NA WSTRZYMUJĄCYCH LEKACH.W NAJGORSZYM SCENARIUSZU BEDZIE WCZESNIAK.JA MAM JUZ DOŚĆ.W NOCY MIALAM 2 PRÓBY NA FENOTEROLU,ALE TĘTNO MI TAK SKAKALO ,ZE ODSTAWILI.JESTEM PADNIETA I MARZE O WLASNYM LÓZKU.
DOSTAJE ZASTRZYKI NA ROZWOJ PLUC MALEJ WIEC LEKARZE CHYBA NIE WIERZA ,ZE SIE UDA DOTRZYMAC DO TERMINU.

Mamuś :-D Wiem, wiem :-) Cieszę się, że mi też kibicujesz :-) A ja Tobie też mocno kibicuję !!!!!!!!!!!!!
Fajny różowiutki kolor dałaś to będzie dobrze, bo nie wiedziałaś, a to mój ulubiony :-D

Kocurku witaj kochana, jak u Ciebie 23 dc to może jeszcze wcześnie na objawy :-) i będzie ok :-) u mnie 26 dc. Czekamy:-)

Maju nie wiem jak to jest z tym ginekologiem on-line ale chyba da sie to zrobić. Tak jak pisała Mama zobacz po forum :-) Będzie dobrze i w koncu też doczekasz się fasolki :-) &&&&&&&&&&&&&&&

Gwiazdeczko dobrze, że brązy a nie krew, więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mlodam ale fajnie, ze u Ciebie już 7 tc :-D a ja kawkę dalje pije, ale to chyba nie jest źle? bo nie każda kobietka tak ma z tą kawką, prawda?

Jej, albo ja tak wolno pisze albo Wy tak dajecie że nadążyć nie mogę :-p

Solllllll!!!!!!!!!!! Trzymaj się tam!!! Będzie dobrze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie mlodam , gusia , gwiazdeczka!! :-)

Pszczółko czy to nie Ty pisałaś, że Cie kłuje brzusio?? Nie mogę znaleźć tego posta :-( Jakby co to ja z całych sił trzymam za Ciebie!!! :-):-):-) Może to pęcherzyk rośnie i pracuje nad utrzymaniem jajeczka coby się mogło ładnie zagnieździć!! :-):-):-) Trzymam kciuki!!! Mnie tak troszkę kłuło wczoraj i przedwczoraj...hmm

Ostatnia edycja:
Młodam to ty prawie żadnych objawów ciążowych nie masz. Nic tylko zazdrościć!!

Pszczółko i Gwiazdeczko jak tam u was, testujemy razem? Jakieś objawy?
Pszczółko brazy to nie krew jak pisze Kocurek więc nie martw się może to właśnie TO!!

Ostatnia edycja:
PSZCZOLKA- no tak,skoro dalam Twoj ulubiony kolor to fakt ,jest nadzieja :):))

ide poodkurzać bo odkurzacz wrzeszczy-wczoraj nie sprzatalam przez te zakupy..

reklama
Kocurku tak ja pisałam, wczoraj wieczorem i dziś rano. Wczoraj to mnie bardzo bolał, aż się zaczęłam zastanawiać czy to nie jakieś zapalenie, ale dziś kłuje mniej, i to tylko z prawej strony. Zobaczymy co to bedzie :-) ale nie chce się nastawiać, żeby się nie rozczarować, ale czy to nie za późno na implantację???

Mama przyjemnego odkurzania :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry